Anna_M. Opublikowano 16 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Jeszcze jeden krok Rwącej nogi czasu Jeśli to nie będzie Ostatni rozdział Dopiszę epilog Pięścią na tafli odbicia Tylko smoki ożyły By połykać obłoki spokoju Więc zanurzam palce W szkarłacie zachodu By podobnym Zakląć podobne *Facit indignatio versum- (łac.) - Oburzenie rodzi wiersz
pan_ktotam Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 "Tylko smoki ożyły By połykać obłoki spokoju " --> nie pasuje jak dla mnie do klimatu.... ale to tylko taka mała dygresja na marginesie... /pan ktotam
Michał Kowalski Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 co do smoków mam mieszane uczucia - raz mi gra, raz nie na pewno wyrzuciłbym 'więc' ogólnie pozytywne wrażenia pozdrawiam serdecznie kowalski
Alicja Powroźnik Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 na rzut pierwszy oka coś mi tu kuleje... ale ale jeszcze nic nie wiem moze wrócę pozdrawiam alunia
Witold Marek Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Jako poetyckie zaklęcie - wydaje się tak skuteczne, ze boję się sprawdzić, zeby się nie rozczarować :) Cytat przystaje i dodaje. Pozdrawiam.
Anna_M. Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Dziękuję bardzo za komentarze.
Marek Ciućka Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Porywam go do siebie - jest rewelacyjny Aniu. Jedno co mogę powiedzieć to: PISZ, PISZ, PISZ tak dalej...
Anna_M. Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marku :)
Rekomendowane odpowiedzi