Pan_Biały Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Jeśli to konieczne będziemy rozmawiać Listami Tylko pamiętaj że moja Gramatyka nie praktykuje płaczu (to nie jest Szowinistyczne) dlatego wynaturzam Zdania złożone z partnerstwa Papier to cisza (a ty dobrze wiesz Jaką cisza potrafi postawić literę) Więc Rozmawiamy przez lata na cienkiej Linie Co było Co będzie (pierdolone gdybanie o farmazonach) Szkoła podstawowa Z naszą córką Ferie w Rabce Słońce nad morzem i w wiśniach Zakłady chemiczne Logopedia rozumiesz Ufam językowi polskiemu Dotykam cię częściej niż kubek z kawą to szelest małżeństwa tam tańczymy pogo
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 ostry , osobisty , do dość mocnego przetrawienia ... Trawię bo dużo znajomych elementów w nim odnajduję ;-( Co nieco może bym dopieścił , ale cóż - nie zawsze pieszczochy w głowie ... A cisza stawia zawsze koślawe litery , przynajmniej w moim przypadku . Chyba lepiej wykrzyczeć . Tylko ... czy ja na pewno za Tobą nadążam ? Serdecznie , Rafał ;-)
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Przypadła mi fraza o papierowej ciszy. I przypomniała dowcip o skłóconym małżeństwie: On pisze (do niej) na kartce: Obudź mnie o piątej. Ona mu odpisuje: Wstawaj, już piąta. Próbuję rozgryźć wielkie litery na początku wersów i małe w końcowych, czy idzie o hierarchię ważności, tego, co jest na początku małżeństwa i tego, co jest już tylko pogowaniem. Pozdrawiam, Rafale. :)
Nata_Kruk Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Rozważania peela.. z konieczności.?.. jeśli to konieczne będziemy rozmawiać...Papier to cisza.. :)Dotykam cię częściej niż kubek z kawą.. super. Takie sobie tra ta ta, a wkład w "majętność spółki" zobrazowany, teraz tylko zadbać o obustronne korzyści, taniec.. pogo.. może przyjąć wszystko. Pozdrawiam. Ps. Rafale, oczekuję odpowiedzi, to tylko chwilka.
Bajadera Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 nie ma łatwo... jest, jest szowinistyczne;), Peel pije tak mało kawy czy jednak ona ważniejsza? pozdr/
Pan_Biały Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nadążasz C.:) pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. duże litery to efekt gapiostwa;) ale podoba mi się Twoja interpretacja, więc niech tak zostanie:) pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozważania napisane w dobie kryzysu, takie tra ta ta dla oczyszczenia wewnętrznej atmosfery. pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i nikt nie powiedział że będzie;)) kawa to tylko pretekst;) pozdrawiam
Anna_Myszkin Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Z międzyludzkiej tkanki to Twoje czyściwo - podoba mi się, a tak na marginesie, znam zbyt wiele osób, które wyją do księżyca o choćby zajawkę "liny". Pozdrawiam :)
Pan_Biały Opublikowano 10 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za zdrozumienie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi