WiJa Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 jeżeli już coś chcesz żeby to było to zrób to samemu albo wcale a jakby nie - pożyjesz to się przekonasz sam a przynajmniej samemu bez ceregieli i nawet jeśli nie mam usprawiedliwienia - mam powody być takim jakim jestem i pukam wiem już do których drzwi - ale przekroczyć próg mogę - tylko że wszystko zostawiając za sobą a i tak innego wyjścia nie mam bo drugiej twarzy na pewno już nie będę miał ale jaka to ulga jaki czar być tylko tym kim się jest
WiJa Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co mam zrobić (nie mam wyboru), dziękuję za refleksję. Pozdrawiam P.S. Zgadzam się też, że forma mało liryczna. Ale ani musi być bardziej, ani jeśli już musi (przynajmniej jak dla kogo), muszę martwić się tym.
tuz_ Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 byle-jakość wykonania - co zrobić - solamente una vez, bo jestem wprawnym poetą ???!!!
WiJa Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Swoje każdy wie, ale tylko niektórzy przesądzają, przesadzają, wmawiają, a nawet wręcz widzą/stawiają się w roli Boga (wszystkowiedzącego i nieomylnego). Jakby nie byli uzależnieni, czyż nie od swojego gustu, od poglądów i od wątpliwej znajomości rzeczy. Pozdrawiam
tuz_ Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 "niektórzy" - powiedziałbym wszyscy - w myślach lub słowach albo czynach taka uroda człowieka każdego, przekorna lub poddańcza
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Idziesz "gąsienicą" do myśli znajdującej się na końcu ,ale w przemyślany sposób ( twój i jak najbardziej twój:) ) .Nie będę się czepiał ,bo poznając jakiś czas temu styl przekazu - przywykłem. Z całością przekazu jak najbardziej zgadzam się. pozdr
Jan_Wodnik Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 ale jaka to ulga jaki czar być tylko tym kim się jest naprawdę ładna puenta. Solidny przekaz. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi