natalia Opublikowano 15 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 usta pełne czekolady mruczą zakochane melodie rozbawiony duży paluch figlarnie trąca fotel w groszki mewa śnieżka z małym wróblem moczą pazurki w letniej trawie a żyrandol z pajacykiem bujają myśli w stronę słońca
asher Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Przezabawne! Dlaczego w piachu? Mewa-śnieżka. Nie uwierzysz, ale też kiedyś użyłem w wierszu tego zwrotu...:)))
asher Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Ale się nie stresuj, bo zaginął. Kongenialnie wynalazłaś go z otchłani nieistnienia... :0
natalia Opublikowano 15 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 no jak zaginął? na pewno gdzieś go masz i nie chcesz pokazać :)
asher Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Jakieś 10 lat temu wywaliłem gdzieś furę nieudanych wierszy i tak zostało. Ale może przeszukam piwnice, strychy itp. Mieszkałem w tylu miejscach...
natalia Opublikowano 15 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 poszukaj, może się znajdzie ale wyrzucać swoje wiersze... ech, jakieś załamanko? nawet z nieudanych można otrzymać coś :)
asher Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 załamanko było i zwrotnica na prozak poszła :))) skutki widoczne, mam nadzieję...
Wuren Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Wy tu gadu, gadu, a ja w myślach ten fotel w groszki.. ech.... i wyżej :D Zakołysałaś w stronę słońca - tego mi było trzeba - patrząc w bezbarwne niebo za oknem :D Pozdrawiam Wuren
natalia Opublikowano 17 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 cieszę się, że trafiłam w potrzebę :)
Michał_Zawadowski Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 bardzo mi się podoba. wiersz w sam raz na spokojną, rozleniwioną niedzielę, aczkolwiek może nie listopadową:) pozdrawiam MZ
natalia Opublikowano 18 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 no nie, zaczątek pisania pojawił się pod koniec lata :) odkurzyłam go niedawno, cieszę się, że się podoba pozdrawiam serdecznie Natalia
Rekomendowane odpowiedzi