cyklop Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 siepotkno lem orym izrezy gno walem (poezja będzie mi wdzięczna) leczniewie mcor obic zuczucie mgo roncem którym gdzieś buchnąć wszak muszę oczywiście wiembuchne ciw pisem niepozna szet oja ( tu nikt nie może się poznać ( napisze jak ocham icozro bic ztobom pragnę byś czuła się ze mną zajebiście apotem wre alu gluchyryt mro boty czernią pokryje się błękit dogory in adol nadoli dog ory walą się iskry i parzą nieparzyście ifotki is lowa bedziemyt a kpisac aż łącza spłoną ze wstydu wciazpyta szczy kiedys polaczy my siena zawsze lecz widzę to chyba raczej mgliście
Johny Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 przepraszam, po pierwszej strofie się poddałem
Nata_Kruk Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Cyklopie, bez urazy, chyba łatwiej chińskiego się uczyć.. ;) Nie doczytałam do końca, sorry. Pozdrawiam.
Roklin Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Wybacz, ale nie idzie przez ten tekst przebrnąć. Brrr! Pozdrawiam :)
ja_bolek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Cyklopie, zaiste zajebiste! Tak 3maj!
Anna_Myszkin Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Może i przyjąłby się zabieg z czkawką, ale na krótszym dystansie. Pozdrawiam :)
Ewa Kempińska Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Bardzo fajny.:) "...pragnę byś czuła się ze mną zajebiście zawsze lecz widzę to chyba raczej mgliście" Pozwolisz, że zapamiętam sobie taką kompilację?
cyklop Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szkoda Johny, szkoda... Potem jest jeszcze gorzej :) Dziękuję za poświęcenie czasu na tę pierwszą.
cyklop Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardz żałuję, może kiedyś jednak spróbujesz? Obiecuję, że dalej bedzie z góry, tylko się wczytaj :) Dzięki i pozdrawiam
cyklop Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Idzie, idzie, ale trzeba spacerkiem i z przystankami ;) pozdrawiam
cyklop Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Też lubię ironię ;) pozdrawiam
cyklop Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno, zapwniam Cię, że krócej się nie dało. Ten, jak to uroczo określiłaś, zabieg, nie dałby wtedy żadnej poprawy (zdrowia oczywiście :) Dziękuję za czas, pozdrawiam
cyklop Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam co pozwalać skoro wystawiłem się na chłostę :) Dziękuję, pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Ha ha ha! Kapitalne! I wbrew temu, co niektórzy piszą tutaj, dla mnie Twój wiersz jest nieporównanie łatwiej "rozumialny" i bardziej czytelny niż lwia większość nowoczesnych białych bełkotów tutaj. :-) Świetna satyra na internetowe flirty, pisane na ogół z taką poprawnością i dbałością o język, jak to tutaj pokazałeś. ;-))) To chyba najlepszy Twój wiersz.
cyklop Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz nieprzebrane pokłady litości Oxy, dziękuję bardzo ;) pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz nieprzebrane pokłady litości Oxy, dziękuję bardzo ;) pozdrawiam Jakiej litości??? Dawno się tak nie ubawiłam przy czytaniu wiersza! ;-)))))
Janusz_Ork Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Cyklopie, musiałem kilka razy podchodzić do wiersza. Uważam, że jest to bardzo ciekawy i udany eksperyment i dobra zabawa językiem. Przypomina mi w formie zabawy austriackiego poety Ernsta Jandla. Pozdrawiam. J.
cyklop Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nareszcie komuś się chciało :) Wiedziałem, że wierszydło bedzie odrzucać przy pierwszym podejściu. Dziękuję za upór i miłe słowa (na wyrost) pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nareszcie komuś się chciało :) Wiedziałem, że wierszydło bedzie odrzucać przy pierwszym podejściu. Dziękuję za upór i miłe słowa (na wyrost) pozdrawiam Przecież mnie też się chciało. I wcale mnie nie odrzucało. :-)
cyklop Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nareszcie komuś się chciało :) Wiedziałem, że wierszydło bedzie odrzucać przy pierwszym podejściu. Dziękuję za upór i miłe słowa (na wyrost) pozdrawiam Przecież mnie też się chciało. I wcale mnie nie odrzucało. :-) Oxy, mnie się po prostu nie chciało wierzyć... Bardzo dziękuję :))))))))
Rekomendowane odpowiedzi