natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Złote niebo odbija się w moich błękitnych oczach Wielobarwna tęcza refleksami mieni się we włosach Zielona trawa jest pluszowym dywanem między palcami Przejrzysta rosa chłodzi i drażni się z mymi stopami Kolorowe kwiaty otulają mnie swymi płatkami Malutkie ptaszki urozmaicają mi spacer swoimi koncertami
czarna_Owca Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 musiałobyć genialnie na tym spacerze...życze więcej takich chwil...sobie i Pani i każdemu z osobna
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziekuję bardzo ale proszę bez żadnych Pań! ja ledwo dowód wyrobiłam Pozdrawiam i wszystkim życze takich spacerków ,bardzo relaksują Natalia
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja bym się chętnie kiedyś z Tobą na taki spacerek zabrał...
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak będziesz przejazdem w Gdańsku Kai to czemu nie
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 OK. Przyjąłem. Zapamiętałem. I kiedyś może wykorzystam...
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lepiej skończmy ten temat z ?r?a?n?d?k?a?m?i?, bo to jest forum poetyckie i jeszcze nas wyrzucą...
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wyrzucą ?a za co? przeciez my tylko rozmawiamy
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dobra, poważni ludzię chcą tu o wierszach dyskutować... a tu nam się towarzyski czat wytworzył... Hehe
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No nie wiem jak Ty ale ja jestem poważna ale masz rację ,koniecpozdrawiam,Natalia
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 piękny opis, jak dla mnie należy ci sią za niego wielkie piwo... najlepsze jakie mają... zapraszam do kielc, stawiam 2:)
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mi opis się też podobał, czemu nikt mnie na piwo nie zaprasza? , ze swojej strony dołążę ciasteczka , a potem wszyscy udacą się na spacerek podziwiać widoki, i co najważniejsze SZUKAĆ NATCHNIENIA, bo to jest w poezji najważniejsze,Muszę dodać Natalio, że Ty je znalazłaś!
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 powiem tak: piwać u nas dostatek, piwa i trunkow wszelakich.... zapraszam:)a co do natchnienie, to ja nie piszę z przyrody... to rysuję... ja piszę po mocnym dołowaniu ciezka muzyką, ewentualnie wizytą w przeszłosci...)
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo dziękuję za miłe słowa,zaproszenie na ciastka i piwo no ale piwa to ja akurat nie pijam ...wiem co zrobimy zapraszam wszystkich na ciastka! podobno całkiem dobre mi wychodzą PozdrawiamNatalia
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to ja się czuje zaproszona, osobiście umiem zrobić kanapkę... moje ciastka zazwyczaj nadają sie na czesci zoładków tracych dla kur... ale zrobię kanapki:)
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To świetnie w takim razie urządzimy sobie piknik
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 poezja to coś, o czym nie da sie zapomnieć... też chcesz kanapkę?
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ten piknik to wirus, zaczyna rozprzstrzeniać się na inne tematy, dlatego o tych owocach piszę tutaj.Ja też je lubię, weźmy wszystkie znane gatunki z sobą, jak szaleć to szaleć, możemy też ...ukraść ( wypożyczyć ) samochód z lodami Family Frost, ostatnio u mnie taki sobie jeździ. Po co śpiory? Kto będzie spał? Każdy powinien dodatkowo zaprosić swoją ulubiony zespół/kapelę, co niektórzy to nawet tutaj sami pogrywają...Poezja kiedyś musi przebić znane, nie będę wymieniał w ramach reklamy, festiwale, przystanki, parady, zloty, itd...
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Świetny pomysł Kai a piknik to nie żaden wirus ! co najwyżej maluteńkie wirusiątko
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja? moge zupą pomidorową za wstęp zapłacić... jak Włóczykij miską fasoli... może nie pasuje do ciasteczek i piwa, ale obiecuję, ze bedzie bomba
Rekomendowane odpowiedzi