cyklop Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 się nie pisze tylu wierszy co dawniej kiedy noce nie tęskniły za dniem się ucieka przed słowami w poezję którą żyję a z wierszy którem pisał gdym kochał drwię
cyklop Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 która boli... Dziękuję i pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Trochę zawiewa smutkiem z Twojego wiersza. Zupełnie jak nie u Ciebie. Co to za gorycz i nostalgia? Eee, no przestań! :-)
NOWA Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Szkoda, że "się nie pisze tylu wierszy" ;) ale w tym podoba mi się gra słów. Pozdrawiam:)
cyklop Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektóre cholery nie chcą się wyleczyć ;)) Dziękuję za wsparcie i pozdrawiam
cyklop Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaka gorycz, Oxy? Przecież drwię, a temu zawsze towarzyszy uśmiech. Kwaśny i zołzowaty, ale jednak uśmiech :) Dziękuję, pozdrawiam
cyklop Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mnie się nie bardzo podoba - ciągle przegrywam... Dzięki za miły wpis :]
Oxyvia Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaka gorycz, Oxy? Przecież drwię, a temu zawsze towarzyszy uśmiech. Kwaśny i zołzowaty, ale jednak uśmiech :) Dziękuję, pozdrawiam Drwina z minionej miłości i dawnych, czułych wierszy, i całonocnych marzeń, które już opadły jak suche liście - to nie jest wesoły uśmiech. :-( Ale mam nadzieję, że wrócisz do swoich wesołych wierszy. :-)
cyklop Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Eeeech... Kobiety nie przekonasz :)
Rekomendowane odpowiedzi