Alina_Służewska Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 stoję na moście i mi czegoś brak :)
NOWA Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Alinko oby nie wody, bo jeszcze skoczysz:) stoję na moście i czegoś mi brak Ja bym tak napisała. Pozdrawiam :)))
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 :))) no cóż, żyjemy w dobie niedoborów :) serdeczności :)
teresa943 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 "wybrakowany" most kojarzy się z brakiem oparcia... nie "mi czegoś" lecz zdecydowanie "czegoś mi" serdecznie pozdrawiam, Alinko :) Krysia
Alina_Służewska Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie... oparcie jest - stoję leżąc pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie skoczę... - słabo pływam :) stoję na moście imi czegoś brak przemyślana instalacja - zareagowanie ciekawe :) pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odkrywanie przez skojarzenia - dobry kierunek :) odnośnie szyku wyrazów jak powyżej pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może w dobie nicości? zważywszy na tytuł i ostatnie słowo w myśli :) pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jeżeli autorka zawarła swoje przemyślenie w kilku slowach , to zapewne -most- jest jego fundamentem! A symbol:most symbolizuje połączenie dwóch światów, połączenie w czasie i przestrzeni, sprawiedliwość, stałość, wierność, życie, niebezpieczeństwo, próbę, ... Więc stoję ,oznajmuje stan ,na moście- powyżej(jeżeli pisze ..."mi czegoś brak, to oznajmia ,że w połączeniu dwóch światów,w czsie i przestrzeni poszukuje (bo jest w niebezpieczeństwie) sprawiedliwości, stałości ....! Może zwraca się z prośbą o pomoc ?! Daje czytelnikowi do myślenia! Ciekawie , w tych kilku słowach , może odpowie , ale malarze maja takie piękne okreslenie"tajemnica autora"! Pluskiem! Pozdrawiam1 Hania
Alina_Służewska Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 rzeczywiście most ma tu kluczowe znaczenie trzeba jeszcze poszperać piękne dzięki pozdrawiam:)
aluna Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jeszcze w tych sześciu słowach poszperam ! Do juterka! Dobranoc!
Sokratex Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słów (zwłaszcza - Jego) Pozdrawiam :)
Alina_Służewska Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słów (zwłaszcza - Jego) Pozdrawiam :) zastanawiająca odpowiedź :) nadziemnego naziemnego za-ziemnego ? a może zupełnie czegoś...
aluna Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Alinko , przyszło mi do glowy: wybrakowane ....mi czegoś brak, nowego modelu...ha! Pozdowionka! Hania
Alina_Służewska Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zważyłam model więc nie model chyba że... ze mnie model :))) ale nie... pozdrowionka :)
Alina_Służewska Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 maleńki ślad trop :) http://www.youtube.com/watch?v=fNU2Q7_s8TU&NR=1&feature=endscreen
Alina_Służewska Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 ślad trop tory odjazd w nieznane uśmiech przygody :)
Alina_Służewska Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 dziwne... tam u góry jest wybarakowane a zmieniło się w wybrakowane jak nic to sprawka angello :)
Rekomendowane odpowiedzi