Johny Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Nie wiem czy w lewo a może w prawo nie wiem czy prosto czy może na wskroś nie wiem naprawdę jak to się stało że ze mnie bardzo niepewny jest gość Może by zrobić to może tamto może by tutaj ach może by coś może powiedzieć wam może warto: że ze mnie bardzo niepewny jest gość Chyba chcę tego nie chyba tego chyba chcę rybę bo chyba nie ość chyba to nie jest nic aż tak złego że ze mnie bardzo niepewny jest gość Nie wiem jak skończyć ten wierszyk krótki może już macie niepewności dość chyba nie skończę do póty póki jest ze mnie bardzo niepewny gość
Samuel_Przeździęk Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Bardzo wesoły. Chciałbym go komuś przeczytać. Mam pomysł. ;)
NOWA Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Bardzo niepewny i niezdecydowany gość:) odbieram z humorem i na wesoło. Pozdrawiam:)
Johny Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za komentarz :).
Johny Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za komentarz, mam nadzieje, że tej osobie wiersz też się spodoba.
Johny Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za odwiedziny NOWA
Rekomendowane odpowiedzi