Sebek..._ Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 pustka próbuje mnie znależć wyłuskać mi duszę z labiryntu osiedli i działek ulic bez imion i nazwisk tych samych kwietnych pól gdzie próbowałem złapać pijane marzenia teraz wytycza mi szlak dopada mnie łatwo bezbłędnie zastanawiając czy gdzieś na dnie to ja jej zimna pożądam kopię, znajduję całą autobiografię fałszu drobnym maczkiem grubą i ciemną jak noc przestaje
Klopotka566 cień Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 bardzo mi się podoba:)
bazyl_prost Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 pokonałeś ludożerstwo poetyką
Piotr Samborski Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 kłamstwo - jest jak kręta droga, im dłużej się ciągnie - tym większe przynosi cierpienie
Sebek..._ Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 dziękuję za przeczytanie, nawet gdy kłamstwo takie kulawe....kłopotka....bazyl......piotr chociaż trochę nie do końca rozumiem przekaz tego ludożerstwa :(
Rekomendowane odpowiedzi