Anna_M. Opublikowano 12 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Więc jednak sama Z tą samą pieśnią O pustych ścieżkach I mokrych trawach Wróciłam po zapach lasu Napominający Nie łudź się Nie licz na człowieka Czego potrzebujesz Płynie tajemnicą rosy Po nocnych trawach U moich stóp Idziemy aniu Dalej przed siebie Miłości zostawiamy Jak wszystkie inne Połamane słowa Klękam znów pod świerkiem Ja jestem jego a on jest mój Mówię wiem I pamiętam wszystko Wróciłam Będę spać pod tobą *il faut mourir eb brave - fr.-trzeba umrzeć odważnie
Agnes Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 hmm...nad wyraz mnie wciągnał ten wiersz.... wyrzcilabym jedynie : 'Tylko słowa' z 6 strofy reszta mniam mniam pozdrawiam Agnes
Michał_Zawadowski Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 pierwsze 6 części po prostu wspaniałe, jak dla mnie. a później równie dobrze. bardzo mi się podobało.
Piotr Sanocki Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Końcówka bardzo dobra. Początek całkiem niezły, ale rozwinięcie do poprawy - na zbyt słabym fundamencie uczuć chcesz pałac budować :) Traci na tym klimat. Jeszcze jedno taka pauza - wtrącenie: "Czego potrzebujesz" - niepotrzebnie zwalnia tempo. Ja bym proponował nie zwalniać, niech nurt będzie nurtem, a rytm niech nie zastyga... ;) Pozdrawiam serdecznie
Red Rose Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Bardzo mi się podoba! Mądre, dojrzałe i zgrabnie ujęte w słowa. Zdecydowanie pasuje mi ten klimat! Pozdrawiam Red Rose
Anna_M. Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Faktycznie trzeba usunąć "tylko słowa", dziękuję i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi