Magdalena_Blu Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, peel trochę do tego dochodził:)
Janusz_Ork Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Magdaleno, powiało morzem, wakacjami i nutką melancholii. Bardzo mi się podoba Twój wiersz. Pozdrawiam serdecznie. J.
Nata_Kruk Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2012 Magdaleno, po pierwszym czytaniu już się uśmiechałam, było drugie i trzecie i nic się nie zmianiło... świetnie zaczęte z tym asfaltem, zaraz po, porównanie do wspomnień. Są też statki i port, i szumiące żagle, ehhh, zaraz za tym.. pamietasz mnie.. :) itd... Puenta równie dobra, jak cała treść.! Taki "ocean", bardzo.! Pozdrawiam... :)
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Wkomponowany w atmosferę lata, lekko zaczepiający o "ocean intymny" - po prostu ładnie go nam podałaś. Pozdrawiam :)
Magdalena_Blu Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Januszu - dziękuję, wszystko się zgadza, jest wakacyjnie - odpowiadam później, ponieważ dopiero co wróciłam z urlopu:) Pozdrawiam.
Magdalena_Blu Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyznaję, również się uśmiecham:) Pozdrawiam.
Magdalena_Blu Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha, jak to już ktoś mówił - piosenkę dzielimy na ambitną i ładną:) Dzięki:) Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi