krzywy olek Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Ja zupełnie niewpływowy obywatel, zwykły, przeciętny i szary, nie wypróżniam się w tłumie, daję się bezwiednie dymać po każdych wyborach. Jestem w stanie poświęcić się niczym Antygona i dać skorumpować, bo od dobra i miłości nabawić się można wrzodów albo choroby wenerycznej. Ale gdzie, jak i przez kogo? Do Sejmu ani struktur samorządowych nie wejdę, nie szukam poklasku wśród tłumów, nie mam znajomych w CBA. Jako praworządny obywatel mam swoją dumę, za flaszkę na wyborach głosu nie sprzedam. Postuluję: Co najmniej dwie!
Duks Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 "Jako praworządny obywatel mam swoją dumę za flaszkę na wyborach głosu nie sprzedam. Postuluję: Co najmniej dwie!" I bardzo słusznie. Nie wolno robić z gęby wariata. Dwie to minimum. ;) Teraz poważnie."skorupcjonowanie" zamieniłbym na skorumpowanie. Poza tym, moim zdaniem jest trochę sprzeczności np. kogoś "bezwiednie dymanego" nie trzeba skorumpować i tak zrobi, co mu powiedzą. Jednak, gdyby się zagłębić w przesłanie, to jest w nim wiele prawdy - niestety. Pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Olku ! Słabo ! Jedynie pod nastoletnią publikę ... :)
Nata_Kruk Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Olku, to się Twój peel nagłowił i aż się boję, że da się skorumpować za... (conajmniej) dwie flaszki.. ;) Hej, przedwyborczo, czyz nie.?
krzywy olek Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a o so chozi z tymy spsze... psze... pszesznościamy??? ;)))))) peel ma za sobą flaszkę; ba! nawet dwie ;) pozdr
krzywy olek Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i co, mam płakać, śmiać się, czy zabić barmana? nie ma rady na bełkot peela, jest taki zaflaszczony, że mucha nie siada, a co dopiero nastolatek; pozdr
krzywy olek Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będę okrutny Nato: przed, w trakcie i po.. ;)))) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi