Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tiamat*Dzień Kobiet kajam sięw palcach stóp apod piersiami górkońcami biegunównamiot świątynny stawiamMatko mojatwojej śmiercinieboi ziemiatańcząrocznicę chmura wilgotnaoblicze twojeprzecięte - dwa czoła -ocierakrwawewładca karłowatych drzewsprawił bydeszcz łezpadał zawsze na łonospragnione zemstydzięki ci za siłęoblężamświątynię Esangilatak jak kazałaśMamusiuprzytuldziecko swojemałe
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podoba mi się; najwięcej pierwsza zwrotka, druga, trzecia,czwarta, piątai szósta ! Pozdrawiam
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adaś, to jest boskie:)przyzwyczaiłam się już strasznie do tego, ze piszeszo inne sferze życia, nigdy bym się po tobie nie spodziewała trafienia na mój ulubiony grunt... ave
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Była obawa przed dodaniem tego tekstu, teraz jest zadowolenie...DziękiAdam
Natalia Jack Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A teraz poruszyłeś mnie drugi raz...to jest to....
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (e-m-e-m @ Aug 15 2003, 11:26 AM) podoba mi się; najwięcej pierwsza zwrotka, druga, trzecia,czwarta, piątai szósta ! Pozdrawiam Oyey a mnie się podoba tylko pierwsza, no druga też, trzecia, moze czwarta, piąta obleci i szósta, chyba.Oczywiście PODOBA MI SIE CAŁY.Klimacik jest świetny.Peace
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 deszcz łez mi nie przeszkadza - trzeba czytać w kontekście...a jeśli "ich troje", w co wątpię, napiszą kiedyś choć w połowie tak dobry tekst, to niech mi kaktus...ciężko, gęsto, prawdziwie - choć legenda jest kanwą, pięknie...aga
Rekomendowane odpowiedzi