Alina_Służewska Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 złote obrączki prawe dłonie w koronie miłości płomień
Rihtik Stempelek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 obrączki złote rączki noszą drobniutkie wskazują cnotę
Alina_Służewska Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 złote obrączki wiecznie na dłoniach lśniące miłości pieczęć
Rihtik Stempelek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 obydwie prawe naznacza szczere złoto osoby prawe
Alina_Służewska Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 złote obrączki małe dwa lśniące kółka więź absolutna
mormon Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Praktycznie, gdy przeczytałem większość, to nie jest haiku i ja też haiku nie napisałem. Wg zasady pisania tej formy poezj wpleciona powinna być wzmianka o porze roku. Tyle że my żyjemy w Polsce więc niech Japończycy się schowają;-) pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dużo by mówić o zasadach i wymogach tworzenia haiku - dla mnie to przede wszystkim miła zabawa w tej formie wypowiedzi jest możliwość subtelnego wyrażania własnych odczuć myśli - estetyczny minimalizm - to uwielbiam dziękuję za komentarz pozdrawiam:)
Kaliope_X. Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 złocista droga dwoje wieczna więź łączy znak niebios Boga moje pierwsze w życiu haiku :)
bazyl_prost Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 bogów całe mnóstwo między duchem i materią budują sobie domy
Alina_Służewska Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 złote obrączki zapisane symbolem wiecznej miłości
Alina_Służewska Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Wszystkim którzy pozostawili tu swój ślad indywidualny serdecznie dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi