Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Przypadł mi do gustu :)
Kaliope_X. Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie, Alicjo. Cieszy mnie, że wiersz trafił w Twój gust. kłaniam się z pozdrowieniem, in-humility. :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 temat na zastanowienie, a technicznie troszkę do poprawienia- tak czuję (bo się nie znam) pozdrawiam:)
Kaliope_X. Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, że zajrzałaś! bardzo proszę, powiedz - jak czujesz - co konkretnie wymaga poprawy :) każda dobra rada jest bardzo cenna. pozdrawiam z ukłonem, in-h. :)
bazyl_prost Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 to wszystko kwestia osi materialnej, czerwony bywa, niebieski , na przykład jest
Kaliope_X. Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz, że coś w tym jest? ;) pozdrawiam, in-h.
Roklin Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Piękne, zatrzymuje przy sobie i zastanawia. Tak, różne elementy życia przeplatają się ze sobą, nie wykluczając się wzajemnie. Ciepło pozdrawiam :)
Kaliope_X. Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie dziękuję, Roklinie, za poświęcenie czasu i komentarz. Podbudowałeś mnie trochę na duchu, dziękuję. Mądrze odczytujesz przesłanie. Zawsze miło Cię gościć. pozdrawiam serdecznie, in-h. :)
Kaliope_X. Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie Twoja wizyta! dziękuję za dobre słowo :) pozdrawiam, in-h.
Rekomendowane odpowiedzi