Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Moje wiersze są lepsze

Rekomendowane odpowiedzi

Nieprawda. Czytam tutaj wiele wierszy, które, w moim odczuciu, są lepsze od moich. W związku z powyższym, powiązanie tytułu z pierwszym wersem przekreśla całą resztę.
Tak w ogóle, to tekst traktuję jako zwykłą prowokację i jako nad taką lekko się uśmiecham.

Asertywnośc się kłania panie Mithrilu ecyklopedyczny!
Poezja to nie zbiór słów , którymi zaszalałeś pod jednym z wierszy , ,ale ktoś zadał sobie trud i prztlumaczył z twojego na nasze....!
Nikt o zdrowych zmysłach nie pisze mając pod reką encyklopedie,,,tylko własne przeslanie ,,,a dalej to nie pojmiesz,,,ot co!

Dziękuję autorowi za , przekaz,,nikt przecież nie jet zakochany w swoich wierszach , a jezeli , to choroba!
Pozdrawiam autora przesłania!

Coś dlugo myślales panie encyklopedyczny,,,aby odpiac, chyba zerkąłeś do sojego....!
A w kole samozachwytu jestes sam ,i dobrze...!
Inne koła są mi obce ,,,wyraźnie nie czytasz ,,,a moje prawo jak wyrażę swój komentarz ...i nic tobie do tego...!
Pierdoły to piszesz ty ,zamiast ,,,a okrzykujesz się krytykiem ,,,chyba swoich wydan?!
Komentarz Mithona
slowo....kropki kropki kropki -nietolerancja,,,śmialo ja potrafię bluźnierczo...!
To ja decyduję o moim-
asertywnosc u mnie działa w przeciwieństwie do ciebie!

Nie zdołasz mnie sprowokować,,,chociażbyś na swoim łbie stanąl...!
Jesteś egocentrykiem zakochanym w swiom pisaniu niby wierszy ,niby komentarzy...!
Taki biegły a taki sam -song!
A co piszesz pierdoły?!
Nie czytasz widać- i to jaskrawo!
A infatylizm to poczytaj sobie ...kogo i kiedy dotyczy bo ja wiem!

Deficyty to ty masz niby redagując posta,,,!
Zamiast pisac pierdoły pod wierszami( robię cos pożytecznego ....) , w przeciwienstwie do ciebie !
Może cierpisz na syndrom odrzucenia ,,,bo coś mi tak,,,w przeciwieństwie do mnie!
Chyba , albo na pewno - fenomenalny ,,,!
W przeciwienstwie do twojej wiedzy encyklopedycznej,,,woooooooooooj!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

pani aluno - pani pogwarki są żałosne i kompromitujące. Formą i sensem. Broni pani grafomanii i nijakości. I szkoda, że pod pisaniną jakąś. Jest tu inna rubryka. Takie wylewanie pomyj jest psuciem już tak rozkładającego się orga. Chyba, że o to chodzi.

pani aluno - pani pogwarki są żałosne i kompromitujące. Formą i sensem. Broni pani grafomanii i nijakości. I szkoda, że pod pisaniną jakąś. Jest tu inna rubryka. Takie wylewanie pomyj jest psuciem już tak rozkładającego się orga. Chyba, że o to chodzi.
pani Mario , nic do pani nie mam , ale do bezkarnego obrażania piszących owszem!
A doznałam tu tyle wsparcia i zrozumienia , nie zapomnę póki zycia starczy!
A odnośnie pisania Pan pod nickiem Krytyk70 , racjonalnie , z dozą umiarkowania zmusza do przemyśleń i robi to moim zdaniem swietnie!

...tak myśli każdy z nas...

Eeeee, niech podmiot myśli raczej za siebie. Aczkolwiek znam tutaj kilka typa, którzy po krytyce szaleją, rwą szaty, a potem pokrzepiają się zalani łzami plusami i buzianiem. To jest tekst o nich i może ewnetualnie ułożyc się obok tejże grafomanii, będzie mu tam dobrze.

Ja bardzo przepraszam... bardzo. Wybaczcie mi, wybaczcie proszę... No prawie posikałem się ze śmichu.... no wybaczcie jeszcze się trżense.

CZłowieku!!! To co Ty tu robisz??? No dej no se spokuj.

Przepraszam, ale dawno się tak nie ubawiłem.
I dalej nie czytałem, to tyż nie wim jak sie dalej dyskurs potoczyła

Pozd.... no nie nie moge.
Cześć.

Ja bardzo przepraszam... bardzo. Wybaczcie mi, wybaczcie proszę... No prawie posikałem się ze śmichu.... no wybaczcie jeszcze się trżense.

CZłowieku!!! To co Ty tu robisz??? No dej no se spokuj.

Przepraszam, ale dawno się tak nie ubawiłem.
I dalej nie czytałem, to tyż nie wim jak sie dalej dyskurs potoczyła

Pozd.... no nie nie moge.
Cześć.
No właśnie, co tutaj robi Mithotyn? A cóż innego, jeżeli nie puszy się i dowartościowuje kosztem innych, byle tylko zwrócić na siebie uwagę. I to jeszcze z nastawieniem/przekonaniem, że (z łaski swojej) łaskę komuś/wszystkim robi.

A co do wiersza, należy on do rodzaju kategorycznych i być może nawet autor ma prawo do takiego widzenia, czy takiej teorii, tylko że nie wiem, czy ma prawo do przesądzania, czy do ujednolicenia.

Pozdrawiam