Magda_Tara Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 to prawda. nigdy za wiele. :) ściskam, Krysiu serdecznie. :**
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wdzięczność buduje oddanie wrażliwość i zapach tak bądźmy wdzięczni Piękny wiersz w powaznym temacie Serdecznie pozdrawiam Krysiu :)
teresa943 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Natuś, skoro "dobra treść i...chyba wzrusza", więc cieszy :) "oddanie" mogłoby by być tak jak sugerujesz, ale ...tu większy nacisk położyłam na "wzajemność"... dziękuję pięknie i cieplutko pozdrawiam :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziuś, ślicznie dziękuję:)) buziaki! :** Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wdzięczność, wrażliwość najlepiej wzajemnie, wtedy czuje się się smak i zapach :))) dziękuję, Zbyszku i pozdrawiam ciepło :-) Krysia
NOWA Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 To prawda " łatwo zniszczyć wrażliwość przez niewdzięczność ". Podoba mi się. Pozdrawiam:)
Oxyvia Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Musi być wzajemność, inaczej nie ma oddania. I nigdy za wiele uczuć. Ładnie napisane.
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie Twoje "podobanie" :)) dziękuję, NOWA i cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za "ładnie", Oxy :)) Uściski! Krysia
Bajadera Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 jak zwykle z lekko smutna nutą. ale niezmiennie dobre Twoje pisanie. pozdr.
teresa943 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Bajadera :) dziękuję za pozytywny odbiór mojego pisania i cieplutko pozdrawiam :))) Krysia
Dyziek_ka Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 "wzruszasz, gdy wdzięcznie płoniesz", płonę i ja. pozdrawiam serdecznie, Krysiu.
Anna_Myszkin Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 I ja podzielam zdanie Autorki. Krysiu, przeczytałam z przyjemnością. Mam nadzieję, że bez urazy przyjmiesz uszczuplenie maleńkie, bo zabrałam w czytaniu "przez niewdzięczność". Pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Dyziek ka :)) kiedy Ty płoniesz, płonę i ja podziękowaniem :** cieplutko pozdrawiam :)))) Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, Twoja przyjemność czytania moją radością! nawet jeśli uszczuplona o ..."przez niewdzięczność". dziękuję pięknie i pozdrawiam ciepło :))) Krysia
teresa943 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja "jak zawsze" pięknie DZIĘKUJĘ :-) pozdrawiam serdecznie, Czarku - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi