Bolesław_Pączyński Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hi hi- każdy kojarz Orzysz z tą karną jednostką i prawda ale tam nie jedna jednostka wojskowa była, służyłem w artylerii całe dwa lata, dawne dzieje a karna- widziałem nieraz przez siatkę i słychać było głośną muzykę no ale tam nie było tak wesoło zresztą nas też ganiali szczególnie na szkółce, człowiek wspomina tamte lata ale nieraz i z uśmiechem, dzięki za miły komentarz:) Serdeczności:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Oxyvio za tak miły komentarz ja też jak wiesz siedzę w swoich rymach no ale czasem-:) Cieplutko majowo-:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie że Ci si ę udzieliło o nich trzeba pisać i świetny wiersz napisałaś, dziękuję za milutki komentarz:) pozdrawiam ciepło, majowo:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisany w czasie służby ( rok temu ;)).. Tak tak chciałoby się:) ale to odległa przeszłość. Masz rację zależy jak kto odbiera mógłbym opuścić "ty odchodzisz" i byłoby dobrze ale to jak podkreślenie i się powtarza, cieszę się że dajesz mi swoje rady po to tu jesteśmy i są one nam pomocne. W lipcu z bratem na tydzień wybieramy się na żagle oczywiście na Mazury, może i po Niegocinie w tamtym roku byliśmy i akurat na pokaz akrobacji lotniczej który oglądaliśmy z portu w Giżycku. Dziękuję za miłe odwiedziny:) Pozdrawiam ciepło, majowo:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny wiersz... nie do szuflady, tam jest miejsce na inne rzeczy... Poruszył mnie. Pozdrawiam, Bolesławie :) Dziękuję miłe to jest:) Z pozdrowieniem:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 fajny, sentymentalny wiersz. serce na końcu trochę go spłyciło, ale jest ok :)
Magda_Tara Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 pięknie okolicznościowy, pozdrawiam, Bolku. serdeczności.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O nich trzeba sentymentalnie, dzięki za miłą wizytę. Serdeczności:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Madziu za miły komentarz:) Z serdecznym pozdrowieniem:)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 ...Nie ma jak u mamy... Wiersze o naszych matkach są przeważnie wzruszające. I ten nie był wyjątkiem.Sentymentalnie, ciepło i miło napisane. Pozdrawiam Lila
Rekomendowane odpowiedzi