teresa943 Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 aż do nasycenia napełniasz spragniony kubek żywą wodą na pustyni smakujesz jak nikt gdy nawilżam oschłości słowem życia znika krzątanina pokus w ciemnej dolinie nawet nocą stawiasz na straży anioła nie zginę odkąd jesteś w pszennej drobince Drogą Prawdą i Życiem
aluna Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Wiarą tak subtelnie , droga Krysiu wzruszyłaś dogłębnie! Pozdrawiam upalnie! Dlatego popluskam!
lena2_ Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 piękne, odważne, wyznanie wiary, pozdrawiam Krysiu
Stary_Kredens Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 niby wszystko znane już i słyszane , a czyta się z przyjemnością i jest w tym urok świeżości , pewnie dlatego , że szczere- plus , może tylko tytuł nieco wydumany przy prostocie wiersza Kredens pozdrawia
Anna_Para Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Znów napisałaś, Krysiu, wiersz dla mnie;)nawet nocą stawiasz na straży anioła Piękne, ascetyczne wyznanie:) Cieplutko, Para:)
Alina_Służewska Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu:) staram się uważnie czytać wiersze nie zwracając od razu uwagi na to kto jest jego autorem masz swój styl - już go rozpoznaję:) wiersz robi wrażenie - zatrzymuje wycisza:) z przyjemnością poczytałam pozdrawiam z pluszakiem:)
Anna N. Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Prawda znana od wieków w innowacyjnym ujęciu + )) Pozdrawiam serdecznie))
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 strasznie trudno je utrzymać :), ale trzeba próbować, moim zdaniem :). serdecznie pozdrawiam i do poczytania :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Witaj Krysiu Wiersz porusza subtelnością właśnie wyciszeniem stajemy się mocni - pięknie Serdecznie pozdrawiam :) P.s. I plusuję :)
Magda_Tara Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja za Zbyszkiem, wszystkimi palcami, ale mogę tylko jeden plus! przepięknie. ściskam serdecznie. :*
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haniu, jakże wzrusza mnie Twoje "dogłębne wzruszenie"! dziękuję serdecznie i ślę uśmiech na dobry dzień :)))))))) zdrówka! pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pięknie dziękuję, Leno :)) pozdrawiam cieplutko - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, tytuł nieco przewrotny w stosunku do treści, ale...zamierzony :) cieszę się, że czytałeś z przyjemnością i odczułeś "urok świeżości", dziękuję, Kredensie i serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz? to się sprawdza! bratnie dusze czują podobnie nawet na odległość, bo "nadają" w jednym duchu :))) i to jest piękne! dziękuję z serca i pozdrawiam cieplutko, Aniu - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu:) staram się uważnie czytać wiersze nie zwracając od razu uwagi na to kto jest jego autorem masz swój styl - już go rozpoznaję:) wiersz robi wrażenie - zatrzymuje wycisza:) z przyjemnością poczytałam pozdrawiam z pluszakiem:) Alu, skoro "wiersz robi wrażenie - zatrzymuje i wycisza", to znaczy, że spełnia swoje zadanie, a więc...cieszę się baaardzooo i dziękuję za taki odbiór :))))))) a i jeszcze za "rozpoznawalność" *D cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, ta prawda nigdy się nie starzeje, gdy ją przekazuje się subtelnie. dziękuję za uznanie "ujęcia" :))) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację ..."chimery na smyczy" są trudne do okiełznania, nieraz trzeba zapierać się do granic ostatka, żeby nie dać się "porwać w cug" razem z nimi ;-) grunt to im nie poddawać się! dziękuję Sylwku i cieplutko pozdrawiam :)) Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbyszku, cieszę się, że porusza subtelnością. właśnie taki miał być! dziękuję za "pięknie" i zapluszenie :))) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja za Zbyszkiem, wszystkimi palcami, ale mogę tylko jeden plus! przepięknie. ściskam serdecznie. :* Madziuś, serdeczne dzięki za "przepięknie" :)) buziaki i uściski! Krysia
Anna_Myszkin Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Przeczytałam, podstawiając Miłość - i też jest cudnie. Pozdrawiam, Krysiu :)
Rekomendowane odpowiedzi