Anna_Para Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Krzysztofie, dzięki za odwiedziny. Cieplutko pozdrawiam, bo bardzo mi miło. Para:)
Oxyvia Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Rozmowa z córeczką? Ja tak rozmawiam z córeczką (obecnie 24-letnią, ale zawsze tak sobie gadałam z nią). Cudeńko, Anko. Bardzo mi się. Bardzo. Plus, oczywiście. :-)
Anna_Para Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Oxyvio, dzięki piękne. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Stanisławie, dzięki za plusik na kredyt. Poprawione:) Wdzięcznie się kłaniam, Para:)
Staszek_Aniołek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 to mi pachnie Osiecką... bardzo ładnie Aniu, piosenka jak z Opola za dobrych czasów. pozdrawiam A.
Anna_Para Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Staszku, Aniołku:) Dzięki, cieplutko pozdrawiam, Para:)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 wizerunek swój w lustrze to prawda oczyszcza i dokłada mądrości Piękny wiersz-piosenka Pozdrawiam Aniu i +
Anna_Para Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Zbyszku Drugi, bardzo mi bardzo. Cieplutko pozdrawiam, uściski, Para:)
lena2_ Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 rzeczywiście śpiewająco, bardzo Aniu!
Anna_Para Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Leno, niezmiernie wdzięcznie się kłAniam:) Cieplutko, Para:)
Ian Duma Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 No proszę... Kiedy Tylko Anna Para się pojawia obok tytułu wiem, że mogę liczyć na porządny wiersz. I teraz też się nie rozczarowałem. Tematyka bliska mnie dlatego czytało mi się raźniej nieco jakby słysząc swoje myśli. Choć ja to się zasłuchałem, a nawet głupio wpatrywałem... Ale to takie moje własne. Jakbyś kiedyś nie miało komu... To pisz choćby mnie.;) Brawo Aniu! Pozdrawiam!
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 to dopiero kołysAnka! pozdrawiam i do poczytanie :)
Vica Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 ależ to piękne! jak "oczy tej malej", przepiękne... pozdrawiam cieplo vica p.s. ciekawa jestem czy jak będzie ponad 30 plusów to tytul będzie np.: mienil sie kolorami tęczy?:) ja daję 22-ego jeszcze tylko 8:)
Anna_Para Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Ianie Dumo, zrobiło mi się bardzo przyjemnie. Dziękuję, kłaniam się wdzięcznie, pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Sylwestrze, zgadujesz;) Bardzo serdecznie dziękuję i cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Vico, nie damy rady, to już chyba max;) Cieplutko pozdrawiam, wdzięczna Para:)
Nata_Kruk Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Anno, ja też się zapatrzyłam, a raczej.. zaczytałam. Mam nową uczycielkę do pisania rymami, jakby coś... ;) Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Nato, bardzo dziękuję za "zaczytanie". Wdzięczne dzięki;) Para:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 pięknie już masz plusa ale pogrymaszę wiem że jestem okropny ale czwarta strofa słabsza zadurzyłam się, maleńka, w pewnym draniu, gdy przejrzałam to mnie wtedy wzięła złość, zależało mu na trwaniu w niebywaniu, pogoniłam bo go w końcu miałam dość aż się chce pisać: pochłonęła mnie maleńka gra wyrazów które dźwięczą jak piosenka w jeden ton zapamiętaj w życiu nie ma nic od razu miej w nadzieję że do ciebie przjdzie On pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi