Vica Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 to nie miejsce na przyszłość nie odpowiadam za odbicie w lustrze więc nie pytaj o jutro potem odbiorą nam imię lecz kto zabroni być dzisiaj wyżej podejdź wiatr z posmakiem mięty zagraj na biodrach mój dom w orleanie ojciec pił ale matka kupiła jeans'y na bazarze podejdź nikt nie zabroni uciekać póki nie ma do czego wracać
Vica Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 być może należy mi się banicja za takie zatytułowanie, ale gdy przyszło mi na myśl nie potrafiłam nazwać inaczej wszystkich wyznawców Marka H. pzrepraszam w tym samą siebie
dzie_wuszka Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to, że czlowiek ma skończoną ilośc części ciała sprawia, że kiedy widzę kolejne biodra usiłujące robić erotykę, walę głową w stół. z zielskiem co prawda jest latwiej, bo większy wybór gatunków, a jednak wciąż istnieje tendencja uprawiania tego samego ogródka - mięta, stokroć, lipa :)
Rihtik Stempelek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Nasunęły mi się słowa.. w reakcji na twój utwór :)Idąc, zawsze idź Grzegorz Tomczak Przyszedł do mnie, jak do swego, twarz z powieści Witkacego miał. I dwie książki. Jak nie patrzeć - Bursa Andrzej i Wojaczek Ra- fał. W oczach miał zmęczenie światem i chciał ze mną, tak jak z bratem iść w rozmowy szał; więc od razu, bez przymiarki, takie słowne dwa ogarki mi dał: Siedząc, zawsze siedź, idąc, zawsze idź. Pierwsze kroki stawiaj w chmurach, choćbyś wiedział, że nie wskórasz w takich chmurach nic. Absolutnie nic. Kiedy mówisz, mów, kiedy milczysz, milcz. Niechaj wielka będzie cisza, tak, by każdy ją usłyszał głośniej, niż twój krzyk, więc: kiedy milczysz - milcz. Milczeliśmy przez godzinę, popijając połowinę pod kwas. Gdy byliśmy już w rozpędzie, wstał, powiedział: "na mnie będzie już czas". Jeszcze na mnie spojrzał, jak ten, który miał miasteczka - każdy wie, gdzie. Na odchodnym, bez przymiarki, rzucił słowne dwa ogarki, bym pamiętał, że: Siedząc, zawsze siedź, idąc, zawsze idź. Pierwsze kroki stawiaj w chmurach, choćbyś wiedział, że nie wskórasz w takich chmurach nic. Absolutnie nic. Kiedy mówisz, mów, kiedy milczysz, milcz. Niechaj wielka będzie cisza, tak, by każdy ją usłyszał głośniej, niż twój krzyk, więc: kiedy milczysz - milcz.
Alina_Służewska Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 a kiedy krzyczysz milcz :) pozdrawiam:)
Vica Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znawcą erotyków nie jestem, z doświadczeina tylko wiem że na biodrach dobrze wybija się rytm:) dziękuje za komentarz vica
Vica Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. byloby zbawieniem:) pozdrawiam vica
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Klaudio , świetnie ! Ja mam o chmurach w gnomkach ;-)
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 ode mnie masz plusa :). za wiersz i... pierwszy komentarz pod nim :))) pozdrawiam i do poczytania :)
Nata_Kruk Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Vica... bardzo dobry początek i zakończenie, środek zgrał mi się chwilkę później.. ;) Pozdrawiam.
Pablo_Pikaso Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż by się chciałoby zagrać tej pani na innej, blisko erotyki, części ciała :)))) może by zaczęła czytać ze zrozumieniem tymczsem niech wali dalej - choćby głową :D wiersz kool
Vica Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję Sylwestrze:) pozdrawiam serdecznie vica
Vica Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to lecę czytać Cezary! dziękuję, dziękuję:) klau
Vica Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to jak się w końcu zgralo to się cieszę:)) dziękuję i pozdarwiam vica
Vica Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż by się chciałoby zagrać tej pani na innej, blisko erotyki, części ciała :)))) może by zaczęła czytać ze zrozumieniem tymczsem niech wali dalej - choćby głową :D wiersz kool fajnie że kool! dzięki:) pozdrawiam klauducha:)
Rekomendowane odpowiedzi