Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 wracamy nad ranem kap kap dzień dobry nieszczelny kranie dygocząca z zimna lodówko merda ogonem puste mieszkanie tonacja ścian łagodzi podskroniowe kujące młotem ostatnie rozmowy ignoruję próby połączenia odrzucam jak żołądek tabletki na kaca nachalność nocy bez zatrzymywania nie wspominałem nic o kocie a już na pewno o tobie kaktus mi tu rośnie na oknie
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten "starczy" to istna prowokacja:). Chciałem też nadmienić ,że nie wspomniałeś - szanowny "autoru"- ani słowa o kocie. Ubawiło mnie to merdające ogonem mieszkanie ,bo próbowałem wers poddać wizualizacji. Całość "miękka" w odbiorze.pozdr
M._Krzywak Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Ostanio mam awersje na deliryczne wyznania. W wersji hurtowej są po prostu niestrawne.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 ... ale w hurcie taniej:)
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Nie przepadam za takimi klimatami, ale tu akurat, to nawet nieźle wyszło.
Rekomendowane odpowiedzi