utopijna kraina Opublikowano 6 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 wybralśmy wydeptaną ścieżkę... skonani jej nasyceniem spojrzeliśmy na właściwe miejsce lecz... przez witraże przeznaczenia staliśmy się łupem subtelnie objęło i rozbiło o witraże odrzucając przymknięte oczy zwrócilismy je macierzystej drodze
maksymilian trader Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 suPtelnie???? :/
dytko Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 suptelnie to tylko literowka, jestem pewien ze nieswiadoma, nie ma sie co czepiac ;)) a bardziej skupic sie na tresci ktora jest bardzo przyjemna, ciekawe momenty, wiersz klarowny trafia subtelnie w opuchniete zmysly i jakby troche lagodzi niczym rumianek :) pozdrawiam i zycze powodzenia dytko
maksymilian trader Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 No nic, tak czy siak, Autor(-ka) teraz już będzie wiedzieć, że trzeba to poprawić. pozdrawiam
utopijna kraina Opublikowano 6 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 widzę,ze zablysnęłam słowomisternością,za jakie dostrzezenie bardzo dziękuję;>ale jakze moglabym ominąć tak entuzjastycznie porywający komentarz od "DYTKA"-naprawdę dziękuję za uprzyjemnienie dnia;)) szacuneczek
Antoni Leszczyc Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Dwa zastrzeżenia: "lecz..." zbiłbym z następnym wersem ("lecz przez witraże"), a po tych drugich witrażach, to dałbym linijke przerwy. Normalnie pewnie i bym sie przyczepił do ich powtórzenia - ale tu mi nie przeszkadzało specjalnie, więc się nie przyczepię. Nadgorliwośćwszak gorsza od faszyzmu :) Ogólnie to mi się podobalo. Najbardziej: "skonani jej nasyceniem" i "wydeptana ścieżka". Na plus atmosfera. Pozostaje mieć nadzieję, że w tych oczach, które już teraz sa otwarte szeroko - bo tak rozumiem końcówkę - będzie od cholery błysków :) Pzd, Michał PS. Jakbyś się przejechała po moich wierszach - to też się nie obrażę :)
Rekomendowane odpowiedzi