Alina_Służewska Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 i połączyli się w jedno noc z dniem lecz teraz noc nie jest już nocą i dzień nie jest już dniem choć nadal są razem to jednak osobno rozmija ich wieczny cień
Liryczny_Łobuz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 A rezultatem ich hulanek byli bliźniacy - Zmierzch i Poranek Lecz z charakteru każdy z nich - wolny Poranek - cichy Zmierzch zaś - swawolny ............................................. A że lubię obu braci - duży Plus Pozdrawiam - Marek
Waldemar Talar Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Alinko - krotko ale trafnie - podoba się mi twój wierszyk . A najbardziej ten tajemniczy wieczny cień... pozd.
Alina_Służewska Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Marku bardzo sympatycznie podjąłeś temat dziękuję i pozdrawiam - alka:)
Alina_Służewska Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Alinko - krotko ale trafnie - podoba się mi twój wierszyk . A najbardziej ten tajemniczy wieczny cień... pozd. bardzo dziękuję Waldku i ciepło pozdrawiam:)
mefisto35 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dobry tekst:-) świt i zachód dzień z nocą łączy wybuch Słońca tą pogoń skończy
Alina_Służewska Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kto wie - wszystko może się zdarzyć :) dziękuję i pozdrawiam - alka:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 bardzo dobra miniaturka. to duża sztuka, w tak krótkiej formie zawrzeć taką pełnię relacji damsko-męskich :) od razu ląduje w moich ulubionych :) nisko się kłaniam, pozdrawiam i do poczytania :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 krótka forma z pełnią treści :-) Bo czasami nie trzeba więcej . Pozdrowienia ;-)
Alina_Służewska Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest mi bardzo miło :) do poczytania i pozdrawiam w niskim ukłonie - alka:)
Alina_Służewska Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem zaszczycona:) dziękuję pięknie i również pozdrawiam - alka:)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Kupuję ten wiersz ,ale ... razem z "posłowiem" Lirycznego... pozdr
Alina_Służewska Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja pozwalam a o liryczne posłowie proszę zapytać Lirycznego bo nie wiem czy zechce sprzedać dziękuję i pozdrawiam - alka:)
Liryczny_Łobuz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, że pozwalam - wiersz cieszy autora - kiedy jest czytany:) Pozdrawiam wszystkich co muszą wstać tego ranka (bez śniadanka) - M.
Alina_Służewska Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 rzeczywiście wiersz cieszy autora gdy jest czytany życzę dobrego dnia:)
maria_bard Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Banały. A jeśli - to "już" w trzecim wersie można spokojnie wyrzucić. W czwartym - podobnie. "rozmija ich wieczny cień" - co znaczy - rozmija ?? to nie jest po polsku. Powodzenia w długiej pracy. Proponuję pogłębić "rozmyślania". Pzdr.
Alina_Służewska Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 hm... potrzeba również takiego komentarza przecież jest tyle barw w ludzkich twarzach i byłoby zbyt monotonnie gdyby wszyscy tylko uśmiechali się do mnie:) Mario Bard dziękuję i również pozdrawiam - alka:) postscriptum po polsku - rozmija = dzieli rozdziela -nie pozwala się spotkać być razem w jednym czasie - w wierszu miją się noc z dniem i dla mnie rozmija brzmi bardziej poetycko:)
Alina_Służewska Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i nie o zabawę słowem mi głównie chodzi a o sprawdzanie możliwości języka:)
Alina_Służewska Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świetne -lubię taką wymianę myśli widać że wiersz zainspirował ale mam wątpliwość czy się spodobał Tobie czy nie:) dziękuję Stasiu i ciepło pozdrawiam - alka:)
Alina_Służewska Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu jesteś niesamowity:) ale wiesz że... do twardego drzewa mocnego klina trzeba czekam kiedy wióry się posypią:):):)
Rekomendowane odpowiedzi