Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 [center] terminy codziennie chłonę nowe jak bułkę z masłem lub małe piwo bywają też trudne niczym orzechy o egzotycznych nazwach teraz pora na asertywność[/center]
Rihtik Stempelek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jeśli chodzi nie tyle o terminy (pojęcia) ile o prawdy... święte, to wiersz do mnie przemawia, a nawet mnie opisuje, więc... :)
WiJa Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jestem całkowicie usatysfakcjonowany (i to wcale nie dlatego, że to jest tak mi bliski temat). Pozdrawiam
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dziękuję Panowie. Teraz czekam na młodych gniewnych.
JacaM Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 codziennie nowe jak bułka z masłem lub jak orzechy asertywność pozdr:-))
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 pozwól, że grzecznie zacytuję: "słowa, słowa, słowa...", bo gdybym chciał tak sam od siebie, musiałbym powiedzieć: bla, bla, bla...
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podziwiam Twoją wytrwałość i cenię sobie Twoje zdanie. Zapraszam do następnego.
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisałeś streszczenie? Też może być, ale chyba za dużo uciekło. Wzajemnie :-))
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, nie doczytałeś się głębszego przekazu. Ok, może następnym razem. Zapraszam.
Konrad_Redus_Olszewski Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, nie doczytałeś się głębszego przekazu. Ok, może następnym razem. Zapraszam. ależ doczytałem się, wcale nie jest taki głęboki
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem, nie doczytałeś się głębszego przekazu. Ok, może następnym razem. Zapraszam. ależ doczytałem się, wcale nie jest taki głęboki Ależ, czy gdzieś pisałem o jego wielkiej głębi? Mielizna. Jednemu woda po kostki, drugiemu po kolana, trzeciemu... (ale czekaj, czekaj, jeszcze go nie było), tyle że nurt rwący - miejscami żłobi dno.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Asertywność, słowo wytrych łapczywie zachapane i nadużywane w celu zastąpienia słów; nieużyty, nieuczynny, wyrachowany? Głębiej o to chodziło?
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ciekawa interpretacja, Stokrotny. Muszę przyznać, że mnie zaskoczyła, bo napisałem terminy specjalnie dla TEGO forum, a Twoje widzenie tekstu otwiera dla niego zupełnie nowe przestrzenie. Dziękuję.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam.Przekaz wiersza odbieram i akceptuję - "terminowo" oczywiście. Wyrzuciłbym :lub,jednak,też i z "codziennych" powodów: dzisiaj - bez szkody dla treści.pozdr
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Czyli byłoby tak: [center] terminy codziennie chłonę nowe łatwo jak bułkę z masłem małe piwo bywają trudne niczym orzechy o egzotycznych nazwach pora na asertywność[/center] Dzięki. To był bardzo cenny komentarz i słuszne uwagi. Pozwól, że sobie je przemyślę, chociaż już jestem pewien, że, jeżeli nie ze wszystkich, to z części skorzystam.
M._Krzywak Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Tak z ciekawości - jakie są egzotyczne nazwy orzechów? "asertywność" teraz w modzie, to prawda. Można odsprzedac tekst jakiejś firmie telemarketingowej. Powieszą sobie nad biurkiem. Pozdrawiam.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Araśidek po czesku. po serbsku arśdk. Powtórzysz?
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba i tak powinno być. Nie wpadać w schemat. Z moimi wierszami jest trochę inaczej. Przekaz jasny, jednoznaczny. Walczę tylko z formą. Heja.
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Noo, Panie Kolego, co to ja wujek Google jestem? A z resztą: http://www.zetiks.com.pl/category/orzechy http://www.igya.pl/sklep/details/530/108/ksiazki-wszystkie/kucharskie/owoce/owoce-egzotyczne-eliza-lamer---zarawska.html http://pl.wikipedia.org/wiki/Orzech_%28ro%C5%9Blina%29 ale oczywiście orzechy to nie orzechy, tak jak bułka, to nie bułka i piwo to nie piwo. We wierszu oczywiście, ale przecież tłumaczyć chyba nie trzeba. A co do propozycji, to wątpię żeby się kto taki znalazł, ale gdyby to nie mam nic przeciwko, nic a nic. Niechby wisiał. A pod spodem taki ładny podpis: Niewierszyn. Ech rozmarzyłem się.
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To asertywność? Araśidek, arśdk. Też ładnie.
Rekomendowane odpowiedzi