Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

typowo

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście typowo. Czasami tęsknię do czasów mojej młodości kiedy w telewizorze było ,,kanałów dużo, ale telewizja jedna" (Kochaj albo rzuć). ,,Wolność gmerania w kanałach" w tym wypadku niewolą osaczyła, niestety. Czy niepotrzebne szczędzone, nie sposób mnie oceniać, lecz bywa, że szczędzić należy...
Anna Myszkin potrafi płodzić niezłe kawałki, co widać, słychać i czuć.

A ja wolałem niepotrzebnie szczędzonych i tego się trzymam.Taka moja natura.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Cóż, wyszłam na skandalistkę, ale nawet mi z tym nie najgorzej ;)
Co do oszczędzania, to zwykle przyświeca mu jakoś cel - w tym przypadku oszczędzanie słów uważam za bezcelowe, skoro nie zostało nawet zauważone ;)
Dziękuję za wpis i pozdrawiam :)

Próby wyrywania i przegadywania tematu Peelka ma za sobą i naprawdę stosuje zasadę "lepiej nic nie mówić lub mało, kiedy gęba pełna banałów", więc pewnie Ją z nim "pożegnam" ;)
Dziękuję, Dyziu, że byłeś z komentarzam, i pozdrawiam :)

Tak, ten ostatni pewnie jeszcze będzie miał kolejne trzy wersje - spostrzegawczy jesteś, Marku.
Dziękuję bardzo za opinię i pochwały.
Pozdrawiam :)

Trzy wersje, to twój wiersz, więc masz prawo do korekty, dla mnie powtarzam ,, niepotrzebnie szczędzonych" w zupełności wystarczy.

Jeszcze coś, tyczy się wiersza ,,Życie po życiu", nie wszystko do mnie dotarło. Radziłem się nawet Czarka Dacyszyna, znamy się, ale stwierdził, że wynajduję problemy. Ale na ten temat wypowiem się w komentarzach pod wierszem, nie wiem czy jeszcze dzisiaj bo bardzo późno. Dam najwyżej znać prywatną wiadomością gdyż wiersz już schodzi na dalsze strony forum. Pozdrawiam.

Tak, ten ostatni pewnie jeszcze będzie miał kolejne trzy wersje - spostrzegawczy jesteś, Marku.
Dziękuję bardzo za opinię i pochwały.
Pozdrawiam :)

Trzy wersje, to twój wiersz, więc masz prawo do korekty, dla mnie powtarzam ,, niepotrzebnie szczędzonych" w zupełności wystarczy.

Jeszcze coś, tyczy się wiersza ,,Życie po życiu", nie wszystko do mnie dotarło. Radziłem się nawet Czarka Dacyszyna, znamy się, ale stwierdził, że wynajduję problemy. Ale na ten temat wypowiem się w komentarzach pod wierszem, nie wiem czy jeszcze dzisiaj bo bardzo późno. Dam najwyżej znać prywatną wiadomością gdyż wiersz już schodzi na dalsze strony forum. Pozdrawiam.
Tą drogą, Marku, będzie najprościej - w wolnej chwili napisz, co budzi Twoją wątpliwość, a na pewno odpowiem. Pozdrawiam :)