Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mithotyn - jeśli tylko ze względu na mnie zamieszczasz komentarze, to wiedz, że nie wiem co piszesz, gdyż wobec ciebie wybrałem opcję Ignoruj.

Mithotyn - jeśli komentujesz moje utwory ze względu na innych, to tym bardziej ignoruję twoje wpisy, gdyż to inni ewentualnie odpowiedzą ci stosownie do tego coś napisał.

Mithotyn - jeśli po komentarzach innych zorientuję się, że moje utwory, w tym realistyczne życzenia, odmieniły ciebie, to... przestanę cię ignorować.

Opublikowano

Zauważyłem dyskusję z ignorowanym użytkownikiem. Kiepska to wymiana poglądów, gdy zamknęło sie jednemu usta.
A wiersz nie jest dobry.

Pozdrawiam - E.

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Rihtiki, wybacz, ale to nie jest poezja.
Niebawem trzy, bliskie mi osoby, będą obchodziły urodziny i żeby nie narazić się na śmieszność nie odważyłabym się im wysłać tak skonstruowanych życzeń.
Niepotrzebnie się tak denerwujesz, lepiej poczytać innych/ nie tylko internetowych autorów/, wyciągać wnioski z komentarzy i jeśli masz taką potrzebę to pisz, ale przed opublikowaniem zastanów się kilka razy.
Pozdrawiam i weny życzę :)
Opublikowano

Eleo
...to nie jest żadna wymiana poglądów między mną i Mithotynem. Po kilku próbach zrezygnowałem z niej i postanowiłem korzystać z serwisowej opcji Ignoruj, co po raz kolejny mu zakomunikowałem najgrzeczniej acz rzeczowo - jeśli czytać ze zrozumieniem. Poza tym, więcej by mi dało, gdybyś np. zacytowała wypowiedź Mithotyna i do niej się rzeczowo odniosła. Dziękuję, że przyglądnęłaś się realistycznym życzeniom, które uznałem w mym zamyśle również za dobre i godne opublikowania.

Wawrzynku...
Wiem, że rośliną od której wywiodłeś swój login, zdobiono ongiś głowy poetów, ale... to dla mnie za mało, bym uległ twojemu poglądowi na mój utwór. Chętnie poznam jednak, co legło u podstaw twojego werdyktu... Nie musisz prosić o wybaczenie, że szczerze piszesz co uważasz za słuszne. Ja jedynie naprawdę chciałbym się z tobą zgodzić i dzięki twoim wypowiedziom zmądrzeć - mądrość pojmuję jako umiejętność korzystania z wiedzy. Istotnie, wyciąganie wniosków z komentarzy oraz oczytanie, wiodą mnie ku lepszemu, więc w tym względzie twoja zachęta do mnie trafia. Dziękuję za nią. Wbrew pozorom nie denerwuję się. Wystukuję moje reakcje ze spokojem, zadowolony również z twoich pozdrowień i życzeń...

Moje realistyczne życzenia pojęte zgodnie z tym co miałem na myśli redagując je pozostają nadal aktualne...

:)