Jan_Wodnik Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 hej węgierski taniec dzisiaj tańczę madziar lej wino po brzeg twoje zdrowie! kielich w górę wznoszę za tę wolność która nie ma ceny jeśli trzeba przelejemy krew graj rzewnie i rzeźko lente i presto na pohybel łajdakom niechaj czardasz każdy tańczy niech powie nie europętakom za oknami tłum rozkołysany niesie flagi woła kossut bem budapeszt porusza ziemię wspólny jest cel i jeden zew dzisiaj boga o zwycięstwo proszę madziar tokaj w kielich lej węgierski tan porywa i unosi za tę wolność która nie ma ceny jeśli trzeba przelejemy krew magyar lengyel ket jo barat bankierów się nie niańczy huzar husarz bawią się zaś trzęsą się eurokanty magyar lengyel ket jo barat nie wiesz toś eurokiep huzar husarz miód na nasze serca wolność! precz dyktatem zer!
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 byłem, czytałem, rozumiem :) pozdrawiam :)
Jan_Wodnik Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 rozumiem:) czytałem:)Pozdrawiam:))
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 jak widać, odsłon sporo, wpisów mało. poprawność polityczna, nakazuje przemilczeć temat? pozdrawiam :)
Jan_Wodnik Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Na szczęście jest wolność pisania/póki co:DDDDDD.Pozdrawiam.
Roklin Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Podoba mi się; bardzo aktualny temat, więc porusza. Pozdrawiam :)
Jan_Wodnik Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Super. Miło mi .Pozdrawiam również:))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 dawno temu, kiedy w sklepach była pomarańczówka i sardynki, byłam na dancingu w Zakopanem, jak skrzypek grał czardasza...ech. tak, precz z dyktatem! pozdrawiam:))
Jan_Wodnik Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 pomarańczówka + sardynki + Zakopane + dancing.No - musiało być naprawdę nieźle -a do tego jeszcze czardasz. Mieszanka prawie jak Wedel:))) Dzięki i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi