NOWA Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marku, dziękuję że zajrzałeś, tyle plusików dostałam, że jestem w szczęśliwym szoku. Pozdrawiam serdecznie i wiosennie:)))
NOWA Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Samuelu za tak miłą opinię, bardzo bym chciała, żeby dzieciom się spodobały moje wierszyki i nie tylko oczywiście. Pozdrawiam serdecznie:)))
Baba_Izba Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu dziekuję bardzo serdecznie, że zechciałaś poświęcić mi tyle uwagi. Wydawało mi się, że wszystko jest już tak jak potrzeba, dałaś mi troszkę do myślenia, ale lubię takie konkretne uwagi z konkretną podpowiedzią. Muszę przemyśleć. Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam serdecznie:))) Bardzo dobre rady, dla Ciebie zaś mam duże uznanie Autorko - za to, że chcesz z nich korzystać! Bardzo ładny wiosenny wiersz, ale nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej! Serdecznie pozdrawiam - baba
Magda_Tara Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 zabieram! będzie dla wnuczki! śliczności wiosenne. :D buziaki, Nowo! :))
NOWA Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu dziekuję bardzo serdecznie, że zechciałaś poświęcić mi tyle uwagi. Wydawało mi się, że wszystko jest już tak jak potrzeba, dałaś mi troszkę do myślenia, ale lubię takie konkretne uwagi z konkretną podpowiedzią. Muszę przemyśleć. Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam serdecznie:))) Bardzo dobre rady, dla Ciebie zaś mam duże uznanie Autorko - za to, że chcesz z nich korzystać! Bardzo ładny wiosenny wiersz, ale nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej! Serdecznie pozdrawiam - baba Witaj Babo ;-) dziękuję za odwiedziny i Twoją opinię. Zdaję sobie sprawę, że nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej, dlatego chętnie chcę korzystać z rad innych. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Magdo za odwiedziny i buziaki. Cieszę się, że zabierasz dla wnuczki. Wiosenne uśmiechy przesyłam:)))
Spółka Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 ja też zabieram. nie dla wnuczki. dla siebie :D pozdrawiam S. +
NOWA Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że zabierasz. Dziekuję i pozdrawiam słonecznie:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Bardzo miły wiosenny wiersz na plus:) I wróbelek się raduje siadł sobie na sośnie bo on także wiosnę czuje ćwierkając radośnie. Przyroda się budzi cała zakwitły krokusy, wiosna do nas zawitała śle ciepłe całusy. Z wiosennym pozdrowieniem:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Czego Ci mogę pozazdrościć, to tej dziecięcej wrażliwości i leekości, z jaką wierszyk został napisany. Ale zapewniam, to pozytywna zazdrość. Pozdrawiam :)
NOWA Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Bolku za odwiedziny i jak zwykle milutki wierszyk. Pozdrawiam również wiosennie:)))
NOWA Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Grażynko za odwiedziny i miłe słowa. Pozdrawiam serdecznie z wiosennym uśmiechem:)))
IZABELA11 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 to jest bardzo dobry wiersz dla dzieci
NOWA Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Izabelo za odwiedziny. Pozdrawiam serdecznie:)))
Rekomendowane odpowiedzi