Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy czytelnicy i krytycy, ale ten wiersz/niewiersz i manifest, to chyba nawet ma (przyciągając uwagę) wyprowadzić z równowagi. I co najlepsze, niektórych wyprowadza. Ale to jest całkiem logiczny i nad wyraz zrozumiały utwór. Pozdrawiam

Opublikowano

Mithotyn, spokojnie, spokojnie. poczytałem sobie trochę Twoich komentarzy i chyba już, mniej więcej, rozumiem o co chodzi. U mnie zawsze będziesz miło widziany, zapraszam. Chociaż uważam, że nie najlepszy sposób wybrałeś, żeby zwrócić na siebie uwagę. Słowem naprawdę można wyrządzić komuś krzywdę.
Mam nadzieję, że jak do Ciebie zajrzę i coś przypadkiem pochwalę, to się nie obrazisz, co?

WiJa, no jakoś trzeba było wejść i się przedstawić. Bardzo trafiony Twój komentarz. Nie dlatego, że chwali, ale dlatego, że trafia w sedno. Zastanawiam się, czy Mithotyn, przeczytał to co napisałem, a jeśli tak, to czy pokusił się o próbę zrozumienia. Przecież jest tam zawarta autokrytyka zarówno autora, jak i jego radosnej twórczości, czyli wszystko to, o czym tak głośno Mithotyn krzyczy.
A za dobre słowo dziękuję.