cyklop Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 kobiety mają długie okresy pracy więcej niż mężczyźni wstrzemięźliwości też mężczyźni nie mają okresów pracy mniej niż kobiety wstrzemięźliwości znieść nie mogą
Nata_Kruk Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 Tytuł na nie, ale treść.. aleś zamieszał.. ale wczytałam się.. i jest.!(..)wstrzemięźliwości znieść nie mogą no.. w sumie, ale z kim się nią dzielą..?... to kobiety i.. chciał nie chciał, mam tytuł, czyli ok. Pozdrawiam... :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 jak dla mnie, udane :) pozdrawiam
cyklop Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za opinię; mam takie coś, że tytuł to pierwsze słowosłowa. Mogłoby więc być: "kobiety mają długie okresy", ale wydawało mi się zbyt... samcze :)) pozdrawiam
cyklop Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki
cyklop Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxy! Zabawne?! Przecież w tych kilku nędznie ułożonych słowach zawarłżem tragiczny los nasz. A Ty - "zabawne"... :) pozdrawiam
Ian Duma Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Poczytałem i się spodobało :) Pozdrawiam Ian.
cyklop Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poczytałem Twój komentarz i się bardzo spodobało :))) pozdrawiam nie mniej
Oxyvia Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxy! Zabawne?! Przecież w tych kilku nędznie ułożonych słowach zawarłżem tragiczny los nasz. A Ty - "zabawne"... :) pozdrawiam Wiesz, jeśli mam być szczera, to ja mam odczucia dokładnie odwrotne... Ale pewnie punkt widzenia zależy od płci... i temperamentu. ;-) Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 całkiem zgrabnie namieszałeś ;-)
NOWA Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Zamotane pozytywnie i na tak. Pozdrawiam:)
cyklop Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cezary - dziękuję, ale to nie ja namieszałem. Wiadomo wszak od wiek wieków, że to One mieszają (tylko ciiiiii... :)
cyklop Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie. I nie znalazł się jeszcze taki, który by rozmotał :) pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 ale co tu rozmotowywać, przecież to jasne jak słońce i proste jak drut :)
cyklop Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dla kobiet... :) pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 :)))))) aaaaaa, tu się mogę ewentualnie zgodzić :)))))) zdrowia i pokoju :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 co nie dla kobiet?:)) ale hehe faajne. ze wstrzemięźliwością bym podyskutowała. pozdrawiam:))
cyklop Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli nie ze mną, bom nie jest wstrzemięźliwością bynajmniej :) dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi