NOWA Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Uważam, że każdy temat jest dobry na wiersz, to przecież tylko nasze życie które składa się z różnych sytuacji i incydentów. Zależy tylko jak jest podany temat dany a tutaj podanie mi się podoba. Pozdrawiam:)
Magda_Tara Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 noooo, napisałeś Jacku :)))) i co wybrać.... co wybrać.... :(( pozdrawiam!
Nata_Kruk Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Tytuł nastawił mnie na bardzo poważny temat, ale znam Cię troszeczkę i wiem, że lubisz czasami "wpisać" jakiś żart w swoją twórczość. Żeby nie było, jest poważnie w treści, ale zakończenie zaskoczyło.!. pozytywnie, właśnie jako żart. Podziwiam jak zawsze Twój kunszt rymowania, rytm i w ogóle. Nie sposób nie docenić "dobrego gruntu" tego wiersza. Pozdrawiam... :)
Marusia aganiok Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 pieprzyć można pieprzem i od rzeczy, ale faktycznie póki co problem jest; dlatego jestem za rozsypaniem pozostałości t.zn. prochów, bo to i szybko i każdy może:) dobry wierszyk taki z prądem jakby co:) Pozdr. Ma.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 dobry na plus tak to nie do śmiechu gdy wnuk pałaszuje obiad popieprzony prochem swego dziadka istny kanibalizm na to fakt wskazuje że na świat wydała też takiego matka Z serdecznym pozdrowieniem.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bierz co chcesz:))) - powiedziała lisiczka do misia patrząc mu głęboko w oczy misio zgarnął maszynę do szycia bo akurat stała pod ręką pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki najważniejsze to "w ogóle" sporo osób tu dobrze rymuje a jeszcze więcej się dobrze zapowiada pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obojętnie co by z tym nie zrobić i tak istniejemy dalej motyl wyfruwa i zostawia poczwarkę pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystkie atomy które krążą po powierzchni ziemi raz są człowiekiem raz drzewem to znów wołowiną itd. istnieją całe wykresy obiegu węgla tlenu azotu czy siarki w przyrodzie my też jesteśmy częścią ekosysytemu pozdrawiam Jacek
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Można popieprzyć, można grochówkę ugotować, ponoć. I jaki z tego kolejny morał: po śmierci d... nie rządzi. Byłam kiedyś na "pechowym" pogrzebie. Rodzina zafundowała zmarłemu trumnę na styl amerykański, a te są sporo szersze od "rodzimych" Dół okazał się za wąski i grabarze tak kombinowali, aż nieboszczyk się wysypał. Jak w horrorze! Zaraz naprawili swój błąd, ale co by było, gdyby to były prochy? Wiatr był wtedy dość silny... Za wiersz zostawiam zasłużonego plusa. Pozdrawiam :)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 uśmiałam się! (nie powinnam?), ale tak mam- luźne podejście mojej osoby do tego co potem z moja osobą:). nie dam na sobie zarobić czterem, bo się zamknę w urnie- czerwonej, nie wiem tylko czy jestem dość "pieprzna":) pozdrawiam:))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli miałaś przeżycie dzięki pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to jest cała istota o tym czy jesteśmy dość pieprzni wiedzą bliscy pozdrawiam Jacek
teresa943 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 z przymrużeniem oka o ważnej kwestii. wyraźnie rozpoznawalne Twoje pióro, Jacku.zapamiętaj proszę że jeżeli musisz patrz nie tylko jak ale i czym pieprzysz serdecznie pozdrawiam i plusuję :) Krysia
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jeszcze zmieniłem ale dzięki:) pozdrawiam Jacek
Baba_Izba Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Można o wszystkim na wesoło, byle smacznie! Ty to potrafisz, z przyjemnością przeczytałam, serdeczności - baba
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli z pieprzykiem to musi być smacznie pozdrawiam Jacek
Gość Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Ojej, jak to dawno było, 2012 rok. No generalnie pochówek w urnie jest niezgodny z tradycją chrześcijańską.
Nata_Kruk Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... już tu byłam, ale nie zaszkodzi raz jeszcze.
Rekomendowane odpowiedzi