wanilia 37 Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 na Rajskiej w moim mieście pomieszkują ANIOŁY mają różowe skrzydła i lubią fruwac do szkoły na Rajskiej w moim mieście ANIOŁY siedzą na dachu śpiewają z Niemenem piosenki o świecie, papudze i krachu.... na Rajskiej w moim mieście ANIOŁY stawiaja kabały wróżą miłość i szczęście dla wielkich i dla tych małych na Rajskiej w moim mieście na pięknej bardzo ulicy gdzie pióra ciąlge gubią ANIOŁY i urzędnicy na tej ulicy Rajskiej ulicy ANIOŁÓW i ludzi chodzą szczęśliwi beztroscy ci mali i nawet ci duzi na RAjską w moim mieście zapraszam cię z ANIOŁAMI zobaczysz sama te pióra i stoliki z wróżbami
maksymilian trader Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 to do poezji śpiewanej by się nadało mam wrażenie;)))
wanilia 37 Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 czy to bardzo źle, ze tutaj jest?? nie myslałm nigdy pisząc moje pisanki o śpiewankach.... ale kto wie?? pozdrawiam
maksymilian trader Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 "źle"? moim zdaniem nie:-))
Momo_33 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 witaj, pachnąca;-) wanilio. Powiem szczerze, że ja juz dawno zaprzestałam tego typu wierszy umieszczać na tym forum - zjedli mnie żywcem za dosłowność, rymowanie i brak nowego spojrzenia. Ale może tobie się uda, czego ci życzę... MG
pan_ktotam Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 rozluźniające, 'piosenkowe', długie... sama zadecyduj czy to komplementy czy sugestie zmian...
wanilia 37 Opublikowano 1 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 dzieki, dzieki, dzieki a Wasze słowa i za czytanie:):):) ja dopiero raczkuje - moje pisanki jeszcze niemowlęce ale ... wszystko jeszcze moze byc... kolorowych snów!! wanilia
dytko Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 tak kraków... i ja to czuje moze dlatego bom krakowiak ;) pozdrawiam dytko
Rekomendowane odpowiedzi