Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 minęliśmy się tylko że ty parkowałeś to do ciebie niepodobne ale włączyłeś klakson nigdy nie włączasz klaksonu w knajpie czekał na mnie na samym środku sali jeden pusty stolik i podchmielone gapie martini - wymknęło się z ust kto wymyślił zakaz palenia nie mogę spokojnie wynoszę wino przed knajpę ciągnę ulubionego papierosa nawet dobrze nam bez ciebie tylko dlaczego jesteś na języku dlaczego nie ktoś inny chodzisz po myślach nie panuję nad ciągłym zwarciem czy ty w ogóle umiesz czytać jest czarno na białym uwaga linia wysokiego napięcia
henryk_bukowski Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...czy to można jakoś...naprawić?...czy tylko ja tak mam?
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 usiłowałem to naprawić ale to jakiś wewnętrzny wirus pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 tak coś nie tak z tymi literkami, czy to forum kiedyś będzie działało poprawnie? jak naciskam odśwież to na chwilę jest poprawnie i dalej "figle", staje się to męczące :( nie wiem czy wprowadzenie korekty coś da, ale zaraz spróbuję... pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 włącza się światło albo odkurzacz, bo to można wyłączyć, klakson to jak strzelanie z pistoletu, nie włącza się pistoletu tylko się strzela, więc użyłbym innego zamiennika, choćby trąbił tak samo się ma sprawa z papierosem, "ciągnę papierosa", może lepiej zaciągam się? takie moje marudzenie a jako całość ma to specyficzny klimat pozdr
LadyC Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2012 Dziwne dajesz tytuły Jolanto - po kiego grzyba w ogóle ktoś miałby chcieć czytać utwór pod takim tytułem? Ja poprzestałam na irytacji spowodowanej tytułem.
WiJa Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Wiersz na czasie, a być może i ponad czas. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 To ciąganie papierosa jest oki, daje więcej skojarzeń. Może jeszcze lepiej "obciągam papierosa". Pzdr.
Jolanta_S. Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie mam pojęcia - jednak czytających wcale nie tak mało :) kto ma ochotę poczyta, zostawi ślad, kto nie też dobrze, niby po co mam się rzucać w oczy? wystarczy, że jestem na języku ;) serdecznie pozdrawiam LadyC :)))
Jolanta_S. Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan mi radzi "obciągać", osobiście wolę ciągnąć, pomyślę może to pierwsze zamienię na gwizdanie, sama nie wiem - prawdopodobnie wtedy wszyscy mnie wygwizdają, Maćku -tak na poważnie przemyślę rady :) pozdrowionka
Jolanta_S. Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale w tytule krzaczek i chyba już taki zostanie. czasem mnie te krzaki wkurzają, co jakiś czas powracają i zniechęcają do pisania. WiJa, ślicznie dziękuję życzę miłego weekendu :)
Jolanta_S. Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie - czytaj obciągam - nie mam nic przeciw... przesyłam buziole jak zwykle od jole
Jolanta_S. Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku, krzaczek został w tytule, tego chyba się już nie da naprawić. serdecznie pozdrawiam
Ran_Gis Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2012 -cholera z tymi napięciami ! czasami 'linie niskiego napięcia..' dają odpowietrzyć odewrzeć i odetchnąć. poz R
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale w tytule krzaczek i chyba już taki zostanie. czasem mnie te krzaki wkurzają... bo to peelke cheba ciągnie w krzaki :) i stąd :) byłem, czytałem, pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale w tytule krzaczek i chyba już taki zostanie. czasem mnie te krzaki wkurzają... bo to peelke cheba ciągnie w krzaki :) i stąd :) byłem, czytałem, pozdrawiam zaryzykuję i powiem, że peelka jak peelka, ale autorka zapewne w te krzaki ;) no przecież wiosna idzie !!! wiosennie pozdrawiam i już :)*
Rekomendowane odpowiedzi