Wanda Szczypiorska Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Edytowałam u sąsiada swój komentarz, otworzyłam jego tekst tylko raz, a okazało się, że dołożyłam mu 5 otwarć. Czy to nie zbytnia hojność? Trzeba wobec tego uznać, że podawana liczba czytań jest zupełnie niewiarygodna.
vacker_flickan Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Tak, tak, ponawiam apel, zlikwidujmy komentarze. One tylko szkodzą, psują krew wspaniałym artystom, niszczą Polską Kulturę i ducha poezji oraz pozwalają wyżyć się tym miernym, niespełnionym i zawistnym. Oni to, ludzie o moralności alfonsów plują sadystycznym jadem nienawiści na bezbronnych Poetów - sól tej Ziemi.
Adam Kamiński Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 [post usunięty ze względu na złamanie regulaminu forum]
Wanda Szczypiorska Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Szanowny panie Mithotyn. Ja taraktuje to jako ważną informację, czy ktoś chce czytać to co napisałam, czy nie i nie chcę, żeby mi ktoś sztucznie czytelników namnażał
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Ale za to nie można sobie wstawiać plusów. Sprawdziłem. HJ
6 kilo Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mitotym, jak widać nie masz w tym wątku nic do powiedzenia, więc czy nie lepiej dla ciebie byłoby, gdybyś zażył tę swoją klozapine i poszedł spać ? albo pisz te swoje wiersze rodem z tablicy ogłoszeń pawilonu psychoz organicznych, traktując je jako coś na podobieństwo tego metrowego kijka z Sevres, tylko się wycisz na Boga, całuski dla ciebie.
Gość Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sobie samemu też można doklikać jakby co ;) Tak czytając to i owo można dojść do wniosku, że ten portal to jedna ale wielka prowizorka. A te jak wiadomo, w polskich warunkach trzymają się najdłużej. Zatem Sto Lat Administracji :))) Że jej się w ogóle chce.
Sebek..._ Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Mimo Ĺźe nie widziaĹem zbyt wiele portali tego rodzaju zdecydowanie wypada najlepiej, jednak opieszaĹoĹÄ w naprawianiu bĹÄdĂłw takich jak ten...jest...wieczna?
Wanda Szczypiorska Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 No nie.... Chciałam sprawdzić, czy nie ma krzaczków w jednym z moich starszych opowiadań (były, tam gdzie powinien być myślnik i cudzusłów) i otwierając i zamykając, nie robiąc poprawek dodałam sobie dwa otwarcia. Potem eksperymentalnie otworzyłam i zamknęłam nie swoje opowiadanie i dodałam facetowi 3 otwarcia. Naprawdę chciałam wpłacić pieniądze i mieć wgląd w statystykę, ale jaki to ma sens, jeśli to wszystko nieprawda?
Rekomendowane odpowiedzi