Krystyna Es Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Jeszcze rzucić się w jakąś przygodę, Jeszcze poczuć, że ciało mam młode, Znów się unieść na skrzydłach beztroski, Wzbudzić w sercu zachwyt światem boski, Śmiać się głośno, serdecznie i szczerze, Mieć pomysłów mnóstwo i zamierzeń, W męskim wzroku ujrzeć pożądanie, Ze swobodą odpowiedzieć na nie, Przyszłość ujrzeć pełną możliwości I nie poddać się dręczącej wątpliwości, Że w mym wieku jeszcze jestem w stanie To osiągnąć - bez Twojego cudu, Panie.
Wawrzynek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Ha, tak przy winku, koleżankom seniorkom poczytać. Mizeria straszna.
Krystyna Es Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Jak będziesz w wieku 50+ to może inaczej na to spojrzysz..
Wawrzynek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 :)))) a skąd wiesz, że nie jestem w wieku 70+...?
henryk_bukowski Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 ...miałka ta litania...ale emocje są:))...nie pragnijmy zbyt wiele...a ziszczą się sny:)-pozdr Henio:)
Wściekły Azot Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 "...w intencji udanego podrywu na zbliżającej się pielgrzymce do Lichenia modliła się Krystyna z S...." Słuchajcie Radia Maryja a niejeden taki skeczyk wyłuskacie!
Jolanta_S. Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 może w skrócie "kocham życie" litania +50 to jak beret na głowie... nie w moim guście. przepraszam ale tak mi się wyrwało... fajny rym w ostatnim dwu wersie "stanie - panie" ;))) pozdrawiam
maria_bard Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Jolanto! Przeoczyłaś jeszcze bardzo ciekawy rym: "pożądanie - na nie" ;)))
Jolanta_S. Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tym i jeszcze innym już nie chciałam, siły mi brakło... początki są trudne!
Jolanta_S. Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tym i jeszcze innym już nie chciałam, siły mi brakło... początki są trudne! trzeba się starać być wyrozumiałym.
Sylwester_Lasota Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 no, nie ten dział, i tyle. żaden cud nie pomoże. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi