Gość Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 gdy nocą prowadzisz mnie przez ogrody słoneczniki na baczność chwytają promienie nie dziw się to jasne że się kochamy
Archie_J Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Obiecujące i... koniec wiersza. Trochę krótki, ale interesujący. Z takiego założenia wychodzę: "Jednak jeśli nie masz już co pisać nic nie pisz". To nie tyczy się do ciebie dosłownie i to żadna krytyka. Po prostu, jeśli tak widzisz ten wiersz niech tak zostanie, ale warto pomyśleć o jego rozwinięciu. pozdr Ariel
Tramp Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 niezłe daje się to zobaczyć
Wuren Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ha Impresyjna deifinicja? IMHO ciut mało obrazu, ale nie jest źle :D Pozdrawiam Wuren
Ona_Kot Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Koci Mix: prowadzisz mnie przez ogrody gdy słoneczniki na baczność chwytają promienie nie dziw się to jasne że miłość *** bo w nocy słoneczniki nic nie łapią ;) tylko śpią i końcówka trochę taka...cukierkowo - landrynkowa pozdrawiam
Jacek_P. Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale bo, Kocie Miły, Michałowi chodziło chyba o promieniowanie słonecznego uczucia. Stąd te słoneczniki, które za parką idącą przez ogród, obracają twarze. Ale faktycznie zakończenie - lukrecja z sacharyną. To może by tak:? gdy nocą prowadzisz mnie przez ogrody słoneczniki na baczność chwytają promienie nie dziw się skąd jasność Pozdrawiam Autora i Kocią Komentatorkę! :)
Joanna_W. Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 To jasne! Ładnie i kwietnie, w dodatku z owocowaniem włącznie. Pozdrawiam - A.
teraa Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 na 9 wersów 3 są w miare "słoneczniki na baczność chwytają promienie" wiec droga moderacjo..... czemu jest to w Z??? pointa Was ujęła??? litosci Tera
Alicja Powroźnik Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Zakochani są rzeczywiście zaślepieni. Albo mi się wydaje... ale nie dla wszystkich to jest tak oczywiste i piękne. Chwilowy stan niepoczytalności? Przesłodzone. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi