Ona_Kot Opublikowano 30 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 wydobyte i leniwe od czasu do czasu zbierają we mnie wodę wycelowane w jesień jak prężne kolumny skraplają mój oddech odległe ciepłem metaliczne węże w kieszeniach - gardzielach połykacze przestrzeni
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 bardzo na siłę....no ale....o gustach .... razi mnie poezja tego typu, choć wiem, że jest modna. pozdrawiam ciepło kocicę.
Ona_Kot Opublikowano 30 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 no nie wiem, co tu się może wydać na siłę... skojarzenia moje? pozdrawiam
Jacek_P. Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Włodzimierz chyba źle się wyraził. Przypuszczam, że chodzi o to, że skojarzenia Twoje są tak dalekie od Jego, że wydają się na siłę. Przyznam się, że w moim małym łebku też to nie układa się logicznie. Czuję, że dzwonią gdzieś w jakimś kościele, ale za chwilę odnoszę wrażenie, że to nie w tym, tylko w innym. Napisałaś zgrabnie, tak jak w ogóle zresztą piszesz, jednak nie potrafię ogarnąć. Ale nie przejmuj się. Bo to przez to, że jestem na dość niskim stopniu wtajemniczenia. Pozdrawiam Cię. PS zaglądałaś ostatnio do komentarzy przy mojej "Szarości"? ;)
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Jacek bardzo ładnie to doprecyzował. Nie odmawiam Ci umiejętności operowania słowem, bo jesteś w tym świetna, Kocico. Nie trafia to do mnie na poziomie treściowym. Być może jestem za mały jeszcze, albo Twoje skojarzenia są bardzo kocie a zupełnie nie-włodkowe. Pozdrawiam ciepło jak zawsze :))
Ona_Kot Opublikowano 31 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 dzięki panowie możliwe, że kocie :) pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi