emil_grabicz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 jest taki oddech co wiersze szeptem powtarza i oczy które potrafią kochać bez słowa między wersami nuty piosenki ukryte na wersolinii poeta w dźwiękach pochował kiedy już myślał że dotarł do głębi znaczeń ze smutnej twarzy uśmiech niechcący wyskoczył lecz zniknął szybko w iskrzeniu samotnej duszy bo tylko szczęście potrafi uśmiechnąć oczy
HAYQ Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Czy mi się wydaje, czy już kiedyś to czytałem. Witaj Emilu, widzę, że wciąż w dobrej formie jesteś; w każdym razie - rozpoznawalnej :) Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wracasz, Emilu, w doskonałej formie. Zawsze lubiłam Twoje wiersze, więc i dziś. Z podobasiem i pozdrowieniem, cieplutko, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Grabicz???????? wróciłeś z zsyłki????? witaj i masz plusik! :))
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witaj Emilu, fajnie, że jesteś znowu :)
teresa943 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Emilu, cieszę się, że znów jesteś! Piszesz lirycznie jak lubię. podobaśka z plusikiem :))))) serdeczności - Krysia
Hipsterus Sophisticatus Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dużo zbędności - świeżości, oryginalności żadnej. Jednak coś tam się potrafi, a reakcja pań na ciebie mówi sama za siebie - duszę poety masz na pewno;) a warsztat, ten zostawmy kowalom...
Grażyna_Kudła Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 wyskoczył duszy oczy chyba dusza cosik tu psuje ale może się nie znam bo raczej nie rymuję :)))) Spodobała mi się bardzo: wersolinia. pozdrawiam. :)
emil_grabicz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ha, Witam Cię HAYQ serdecznie... może i czytałeś, ale nie na orgu :) Cieszę się, że wpadłeś do mnie :)
emil_grabicz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ech, przesadzasz Anno z tą "formą", ale biorę to, jako kurtuazyjny ukłon w stronę kolegi po piórze :) Miło, że wpadłaś... :)
emil_grabicz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Taro, wróciłem, ale to chyba za sprawą jakiejś tajemniczej abolicji dla dysydentów z orga... Kto przyczynił się do niespodziewanej abrogacji... nie wiem, nawet Wolna Europa nie wie haha :) Dzięki, że wpadłaś :)
emil_grabicz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dziękuję Alu, że pamiętasz o takich wyrobnikach poezji, jak ja... :)
emil_grabicz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dziękuję Tereso za pamięć i dzisiejsze odwiedzinki :)
emil_grabicz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Hipster, wiem, że brzydzisz się otaczyjącym Cię światem i dlatego myślę, że mogę mieć powód do dumy, że w ogóle wpadłeś do mojej czytelni hihi:) Swoją drogą... chyba zacznę się ubierać w second handzie, co by współczynnik asertywności poprawić :) Dzięki, że wpadłeś :)
emil_grabicz Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 hm, wiele z tego wiersza można z pewnością wykastrować... ale czas nie pozwala na powroty do wierszy... nowe się cisną do raptularza :) Dziękuję Grażyna za wizytę :)
sława_zaczek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe, to samo chciałam rzec:))))) witaj Emiluuuuu oczywiście pluskam ci
Jolanta_S. Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 bo tylko szczęście potrafi uśmiechnąć oczy - podobaski :)))
Oxyvia Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Hejka, Emil! Witaj z powrotem na pokładzie! I ja się bardzo cieszę, że Cię tu widzę znowu! :) Wiersz fajny i w Twoim stylu, romantyczny i klasyczny. Nie żeby mnie powalił, bo pisujesz lepsze, ale ten też nie jest zły. W każdym razie pisz i wpadaj tu jak dawniej!
emil_grabicz Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Stasia? Witaj. :)
emil_grabicz Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2012 podziękował... za podo-Baśki... od Jolanty :)
Rekomendowane odpowiedzi