Red Rose Opublikowano 29 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 chwilo, która jesteś cienką krawędzią pomiędzy było a będzie która jesteś - ależ co ja mówię przecież ciebie już tu nie ma lecz jeśli jesteś jeszcze dość blisko by mnie usłyszeć o jedno cię proszę: bądź sobą nie trwaj
Jacek_P. Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Ciekawa koncepcja. Anty - Faust! Cóż, zdarzają się i takie chwile. "Cienka krawędź pomiędzy było a będzie" - fajna definicja, przemawia do mnie, technicznie wykształconego. Podoba mi się logika tego wiersza. Jeśli chodzi o stronę "warsztatową" - non sum dignus oceniać. Pozdrawiam. Jacek
Michał_Zawadowski Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 nie, nie i nie naturalnie przesłanie rozumiem, zresztą trudno nie zrozumieć, ale z poezją nie ma to wiele wspólnego. pozdrawiam mz
Red Rose Opublikowano 30 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Dziękuję za wszystkie komentarze! Zadziwia mnie fakt, iż moje "wierszoklecenie" przemawia do umysłów ścisłych, gdyż ja takiego nie posiadam:) Pozdrawiam R.R.
Ona_Kot Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 drażni powtarzanie "jesteś", "jesteś", "jesteś" koncepcja niezła ale wykonanie raczej na nie pozdrawiam ps. mój umysł też bliższy ścisłości, gwoli wyjaśnienia
fuksja Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Hmm... Na temat faustowskiej chwili też mam pewne zdanie... Proszę przeczytać mój wiersz "wrześniowa noc". Pozdrawiam:)
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 a moim zdaniem z poezją ma to wiele wspólnego. podoba mi się. pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi