Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 czemuż to z moich szczerych uczuć czynisz największy z wszystkich zarzut napruty ślepcu bez wyrzutów nie pobłądziłeś ani razu a wiesz że ludzkie mam przeczucie szkoda zmarnować damy radę jedno nie widzi drugie głupie może tym razem poprowadzę 1
cogito13 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 dobre,ale w drugim wersie "czynisz największy z wszystkich zarzut..." pozbyłbym się "z wszystkich..."zostawił tak "czynisz największy zarzut.." czytając wers pierwszy drugi staje się jego kontynuacja :) pozdrawiam ciepło Mariusz
JacekSojan Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 to się nazywa odwołanie do woli - silnej woli podejmującej ryzyko; tak! J.S!
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, odpozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mariuszu, dziękuję za podpowiedź, chyba jednak nie skorzystam. Napisałam go 5/4 i Twoja propozycja rozwala średniówkę. Również ciepło :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję pięknie :)
Magda_Tara Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 tym razem zgadam się z Jackiem S. :))) to się nazywa! pozdrawiam serdecznie. wiersz na tak! tak! :))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 dobre daję plusa pozdrawiam Jacek
Anna_Para Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Wygląda na to, że się prowadza ślepota z głupotą... Przejmij prowadzenie, jasne! Ładnie, klasycznie, z talentem, jak to u Ciebie, Alicjo! Cieplutko, Para:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, Madziu :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemności i podziękowania :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko nie wiem dokąd zajdziemy, ale co tam. Jeszcze cieplej :)
gabriel p. Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 prowadź i... tańcz głupia, tańcz, swoim życiem się baw.
Oxyvia Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ha ha! Nader oryginalne wyznanie miłości! Ale rozumiem doskonale: głupota emocjonalna partnera, który zmierza ku zniszczeniu uczuć i nie widzi tego za grosz, może doprowadzić do furii. I ten dwuznaczny tytuł - świetne!
Bolesław_Pączyński Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dobre na plus, w dwójkę zawsze raźniej-:) Z serdecznym pozdrowieniem-:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak mam tańczyć kiedy nic nie gra? Dzięki :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale mi zrobiłaś rozbiór wiersza. Jesteś rozbrajająca, zobaczyłaś więcej niż ja. Słonka :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Bo gdy jeden upadnie, któż go podniesie?" Dziękuję Bolesławie, również pozdrawiam :)
Oxyvia Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jeśli więcej niż Ty - to chyba niedobrze?... I czuję się strrsznie onieśmielona...
Rekomendowane odpowiedzi