stehr Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 czuję się chory nie mam żadnych racjonalnych objawów zastanawiam się czy ty też chorujesz mam problemy ze wstaniem nie włączam budzika ale liczę że zadzwoni szaleństwo trochę mam cię dość boję się że ty też słusznie nie racjonalnie wielu rzeczy nie rozumiem choć myślałem że już wszystko wiem
Mirosław Chodynicki Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakoś to mi psuje całość ... a całość godna jest tylko ten fragment jakoś tak
stehr Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Rzeczywiście coś jest nie tak w tym fragmencie. Chociaż miałem wrażenie że jest to najważniejsza część wiersza.
Magdalena_Blu Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ciekawa "forma" - druga strofa najbardziej mi podeszła, jest w niej pewien stan wnętrza peela, dość fascynujący. Pozdrawiam.
Anna_Myszkin Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dla mnie za bardzo brzmi jak kolejna kartka z pamiętnika peela rozczarowanego stanem swojej wiedzy na temat siebie, życia - zjawisko dość powszechne i pewnie dlatego trudne do opisania nowymi frazami. Może następnym razem. Pozdrawiam.
stehr Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nieczęsto piszę już dzisiaj wiersze. Nie oczekuję też od siebie aby przy takiej częstotliwości napisać coś wyróżniającego się spośród ton poezji która dzisiaj powstaje czy kiedykolwiek była opublikowana. Kiedyś starałem się wyróżniać i mój styl pisania był w pewien sposób inny, ale było to z jednej strony ciekawe, z drugiej na siłę. Cieszy mnie to, że przekaz tego wiersza jest właściwie odbierany. Podczas pisania wierszy autor powinien przeżywać niezwykle silne emocje. Nie wymuszone. Myślę jeszcze nad tym wierszem i zastanawiam się czy by nie usunąć ostatniej strofy. Dziękuję za komentarz. --------------------------------------- czuję się chory nie mam żadnych racjonalnych objawów zastanawiam się czy ty też chorujesz mam problemy ze wstaniem nie włączam budzika ale liczę że zadzwoni szaleństwo trochę mam cię dość boję się że ty też słusznie nie racjonalnie
Wściekły Azot Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 wielu rzeczy nie rozumiem choć myślałem że już wszystko wiem Wielka Encyklopedia Banałów. Tom VII - "Banały Myślęce".
Rekomendowane odpowiedzi