Oxyvia Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Ha ha ha! Świetne! I wiersz, i linki! ;-D
Bolesław_Pączyński Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radny budżet chciał ratować chłopa namawiał za-żarcie już miał go ukierunkować lecz niewypał był na starcie:) Pozdrawiam.
Marek_Dziekan Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Gdyby oni tylko zastosowali tą samą metodę ratowania budżetu, którą ty proponujesz, ciekawe jest tylko to, że oni wiedzą i to zawsze jak ten budżet uratować i zawsze im tylko dziura wychodzi... A może ty na tego premiera bo od tych sukcesów obecnego rządu i premiera Tuska to już mi się w głowie kręci, która to głowa aż mnie rozbolała. A pomysł na budżet, ej na wiersz oczywiście zabawny i bardzo oryginalny. Pozdrawiam szczerze ubawiony.
HAYQ Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy mnie Twoje haha Oxy :) Dzięki, pozdrowienia.
HAYQ Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radny budżet chciał ratować chłopa namawiał za-żarcie już miał go ukierunkować lecz niewypał był na starcie:) Pozdrawiam. są zabawy w ciuciubabkę jest też znany berek kopa* radnych jest w Warszawce w Nowym Yorku - czterech. jak to chce pomieścić w chłopie zdrowym na umyśle jakiś radny co mu w kopie płacą by nie myśleć * - 60 sztuk :) Dzięki, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na premiera - ha ha, dobre, myślisz, że lepszy byłby kabaret? Chyba nie ;)) Dzięki, że zajrzałeś, pozdrowienia.
Borys Silver Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 ministerialnie czyli normalnie z najwyższej półki, kiedy 'lub' alternatywnie jest 'tylko i tylko wtedy gdy' :))) gratulacje :))) pozdr. K
Spółka Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2011 zjadliwy, złośliwy jak nikt! nie można Cię minąć obojętnie, HAYQ :))))))) pozdrawiam. S.
HAYQ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znaczy, dobrze mi się mini ster kojarzy, z podsterownością ;) Dzięki Borys, że zajrzałeś, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli weźmiesz pod uwagę, że istnieje takie pojęcie jak klasa… polityczna, to zjadliwość i złośliwość brzmi jak komplement :D Dzięki, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi