wyklęty romantyk Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Życie to plątanina kolorów wyrażona poprzez odcienie bieli i czerni. Biel potrafi słodkościami oczy zaćmić, czerń, złem jako narzędziem naprawczym, zmienić.
HAYQ Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poplontane jak diabli ;)
Anna_Myszkin Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Black&White "poplontała" język? ;)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Matko jedyno ,o co tu chodzi ? :)
Janusz_Ork Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Dokładnie jak Ania Myszkina napisała. Mnie też kojarzy się z double on the rocks. No do Ratonia to jeszcze trochę brakuje. Pozdrawiam. J.
wyklęty romantyk Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 ... czyli się podoba?:P
Wściekły Azot Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Ma órok świerzości. Tak czymaj.
Lilka_Laszczyk Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Najbardziej z tego wszystkiego podobaja mi się komentarze. Uśmiechnęłam się i to głośno
wyklęty romantyk Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 zawiało hmm chamstewkiem, lub dogłębną szczerością ;]
Lilka_Laszczyk Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Przez delikatność przyjmuję ten drugi wariant twojej odpowiedzi. wydaje mi sie,że jest dużą sztuką przyjmowac słowa krytyki. Przeciez po to tu jesteśmy, żeby sie uczyć i przyjmować ewentualne sugestie. Wypowiadane w różny sposób. Pozdrawiam serdecznie i kulturalnie
wyklęty romantyk Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 Ja Cię przepraszam i nie chciałem urazić. Krytykę przyjmuję i dziękuję :) Również kulturalnie pozdrawiam
Emmka_Szlajfka Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "poplontanie" z "pomięszaniem". skoro komentarze zawiane ironią nie pomogły, napiszę wprost: może warto zajrzeć do słownika, jak prawidłowo należy pisać. wtedy plątanina nie będzie "plontaniną". na treść niech spadnie zasłona milczenia.
Rekomendowane odpowiedzi