WiJa Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 zagajenie: Jeśli o kimś to czy nie o wszystkich a jeśli o sobie to czy nie o każdym - z tym że któż to wie czy na pewno (jeśli w ogóle jest coś pewnego - przynajmniej i jak najbardziej w ten czas który cóż ci więcej może dać) na tym etapie nęć zaklęć i zakręceń. Wszystko z nami w porządku tylko ciało nas krępuje (więzi zatrzymuje otumania) nawet jeżeli każdy ma udeptaną własną ścieżkę ścieżynkę. Co w końcu każdego doprowadzi (jak to różnorodność jakie to bogactwo) do wspólnej (jeżeli nie bardziej do jednej) drogi żeby pozabijać się wzajem. Czyjegoś życia i tak nikt (ot tak) nie przeżyje za nikogo ale każdy przeżywa za każdego (bardziej niż za siebie). Droga ta czy inna - wszystkie prowadzą do Rzymu - dłużej krócej łatwiej trudniej. Ale to co dla jednych jest (czym by nie było) błahostką dla drugich to już koniec świata.
jacek skraba Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 zagajenie prawie jak zalesienie (ostatnio modne żeby nie orać i nie siać a czerpać kasę czyli wyniszczająca kraj polityka UE podobna Twojemu pisaniu)
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Poczytałem kilka razy z zaciekawieniem. Pzdr.
WiJa Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem Ci tylko tyle, że moje pisanie nie jest podobne do żadnego innego pisania. A trudno mi powiedzieć czy ma związek z czymś, co być może nawet i jest skutkiem ubocznym UE. Ale widocznie dla niektórych ma. Pozdrawiam
WiJa Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem co się stało, ale skoro tak mówisz, cieszę się bardzo. Pozdrawiam
Czarna_Dama Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 Jeśli o kimś to czy nie o wszystkich a jeśli o sobie to czy nie o każdym – z tym że któż to wie czy na pewno (jeśli w ogóle jest coś pewnego – przynajmniej i jak najbardziej w ten czas który cóż ci więcej może dać) na tym etapie nęć zaklęć i zakręceń. Wszystko z nami w porządku tylko ciało nas krępuje (więzi zatrzymuje otumania) nawet jeżeli każdy ma udeptaną własną ścieżkę ścieżynkę. Co w końcu każdego doprowadzi (jak to różnorodność jakie to bogactwo) do wspólnej (jeżeli nie bardziej do jednej) drogi żeby pozabijać się wzajem. Czyjegoś życia i tak nikt (ot tak) nie przeżyje za nikogo ale każdy przeżywa za każdego (bardziej niż za siebie). Droga ta czy inna – wszystkie prowadzą do Rzymu – dłużej krócej łatwiej trudniej. Ale to co dla jednych jest (czym by nie było) błahostką dla drugich to już koniec świata z przyjemnością przeczytam pozdrawiam wiJa
henryk_bukowski Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 ... lubię ...Twoje...zawiłości:)-pozdrawiam
Super-Tango1 Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 H.Lecter; Otwórz szafę i mów do rzeczy! Komu jak komu... A wiersz jest ciekawy Pozdrawiam serdecznie WiJa
WiJa Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 Czarna Dama Dzięki serdeczne. Pozdrawiam
WiJa Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie tego nie wmówisz, ale niektórym czytelnikom (zwłaszcza fascynatom Twojej twórczością), to nawet łatwo. Pozdrawiam
WiJa Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A wierz mi, że ja bym też wolał prosto, ale moja twórczość to jest odzwierciedlenie tego, co we mnie, z tym co nie wiem czym jest (zewnętrznie i wewnętrznie). Pozdrawiam
WiJa Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ważne komu, ważne że serdecznie. Pozdrawiam
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Strzałka:) Twój sposób wyrażania myśli ,jest tylko i wyłącznie twój i to jest oryginalne.Moim zdaniem nikt nie powinien "grzebać" ci w znaku rozpoznawczym.Co do opinii merytorycznych i tak jest ich tu nie wiele ,więc nie masz się czym przejmować.pozdr cię wiju
Rekomendowane odpowiedzi