Ona_Kot Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 osłabiaj mnie aż kolanami sięgnę dywanu pieszcząc strach jak dziki kot szeleszczę myślami pożądaj i zdobądź a później lśnij na wylot
asher Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Szeleszcze myślami, lśnij na wylot, - smakowite. Ale wydaje mi się, że cuś słabiej. Nie jest tak, że za szybko, na siłę???
Ona_Kot Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 raczej nic na siłę nie robię ;)) ale skoro takie odczucia hmmm może czas przystopować z moimi ;)) pozdrawiam
asher Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Jam nie godzien wątpliwości Twoich. Poczekaj na zdanie rzeczoznawców.
Anastazja.P Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 a dla mnie nie "słabe", wiersz otwiera szeroko okno wyobraźni, zwięźle z dużą barwą. Podobało się Kocie :)))) Ana.
Lobo Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 ...Oj...;-)))...NIC tu na siłę nie ma...;-)))...Żadne tam "słabiej"...;-)...OK...;-)
zwykła Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 pierwsza i ostatnia proste, druga intrygująca - dziki kot normalnie poruszający się bezszelestnie szeleści - zabawa w październikowo opadłych liściach czy szukanie kryjówki? oswajanie strachu? hmm pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 zwykła brawo! ale zwracam tylko cichutko uwagę że pościel też szeleści, szczególnie wykrochmalona ;) pozdrawiam ps. dokładnie - oswajanie strachu :)
zwykła Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 szeleści pościel a jakże, tyle, że nie wtedy gdy nawilżona skroplonym strachem, ale nie ma co dramatyzować ;) uściski
teraa Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 a Kocica znowu o zmazach............... środek oklepany.. reszta smaczna Tera
Ona_Kot Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 PanTerko poszeleść kiedys myślami to przestanie to być takie środkowe hihihi pozdrawiam
Witold Marek Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 No to ja SKRYTYKUJĘ: Te formy polecająco-rozkazujące w pierwszej i drugiej zwrotce (z wyjątkiem "lśnij na wylot"") nie bardzo do przyjęcia; mimowolne, silnie zawężenie do relacji sado-maso bez odrobiny woli współczucia dla PeeLki; choć to sny, to jednak przecież p a ź d z i e r n i k o w e! A czałę moje czepialstwo przez strofę środkową, która jak kaczeniec czysta i nad poziom wykwitła. Pozdrawiam :)
Agnes Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 taaaak....i znowu muszę Cię pochwalić... i gdzie tu sprawiedliwość??:) ładny erotyk:P hm ale w zasadzie to czemu ostatnio tak krótko piszesz? rozumiem ze zapracowana studentka ma dużo pracy...no ale.....:) pozdrawiam Agnes
Ona_Kot Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. więcej nie napiszę takich środkowych strof hihihihi lubię byc polecana i rozkazywana i lubię rozkazywać od czasu do czasu :) może mam jakieś ukryte skłonności ;)) dziękuję za "dogłębną" analizę pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. krótko....hmmm chyba zależy od partnera ;) hahaha postaram się napisać coś dłuższego na specjalne życzenie :) pozdrawiam
Witold Marek Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Być polecanym" kto nie lubi :) To była raczej analiza z wynurzeń niż dogłębna. Wdzięczny jestem za wdzięczne reakcje na moje nie- i dywagacje. Pozdr.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 A ja... No kurde... Ciężko mi cokolwiek powiedzieć na temat tego wiersza. W zasadzie dużo już zostało powiedziane... A dla mnie. Hmmm... Kocie, lubię Twoje pisanie, nawet takie miniatury, ale brakuje mi w tym utworze tego Twojego... pazurka... Pomyślę jeszcze... Bo chyba dziś czepialska jestem.. Pozdrawiam, Pat.
Marek Paprocki Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 dla mnie całość OK, pierwsza i trzecia zwrotka rewelacja.Lubię takie nowoczesne erotyki i takie nowoczesne kobiety niepruderyjne.
Ona_Kot Opublikowano 25 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za bezpruderyjną ocenę ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi