Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No! I na zdrowie! Potwierdza się!!!! Bez weny chodzą rozbawieni i zajęci! Ja też czasem myślę sobie o... :)))))))))) Pozdrawiam Elka.

Zaraz robię zupę dyniową! Zapraszam, jak będziesz blisko mojego komina!!!! Pycha!
Opublikowano

No! Przeczytałaś wnikliwie tekst, za co dzięki! Ten Twój tutaj, to mój ulubiony komentarz! Bardzo! Na pojedzenie zapraszam. Jak wyżej - zupa z dyni z prawdziwymi zacierkami! Wena poczeka! :))))))))))) Uściski. Elka.
Opublikowano

Tytuł zachęcający, przewrotny, fajny. Współgra z treścią trochę z przekąsem i jest to zaletą wiersza, nic to,
że problemy do innych lezą, z "bezproblemiem" też można pisać, tak jak tutaj
... z pomysłem.
ps... dobrze, że errato nie je... dopiero by się panoszyło to to.. ;)
Pozdrawiam... :)

Opublikowano

Natko! Bezproblemie jednak brzmi jak bezhołowie, bezpłodność... ! Miałko, nie? Ale pocieszyłaś mnie - jak panoszyć się ma, to wolę ja! :))))))))))))) Uściski. Elka.
Opublikowano

Dlaczego Romantyczka jest w cudzysłowie?????? Jest najprawdziwsza i najpoważniejsza! Na brak potencji nie narzekam, bo ...aha!... czy kobitki mają potencję, czy tylko panowie? Jak to jest? Jak i kobitki , to dobrze! Dla Ciebie - Was zawsze i na każde zawołanie. Z uściskami. Elka.
Opublikowano

Michasiu kochany! A po co Ci TU przecinki?????? I, na dodatek, nic nie zrobię! To znaczy - z przecinkami! ;-) Mnie natomiast brakuje wieści o Twoim śpiewaniu, o kulisach. Napisz! Uściski. Elka.