Ela_Ale Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mniodek dobry nie jest zły! Lubie! :))))))))))))) buźka. Ale wierszyk piękny wysmażyłam, nieeee? No! Elka.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Dobry wiersz pisany z weną:) Kiedy wena się obrazi i na bakier z Tobą żyje gdy natchnienie nie wyłazi gdy się w ciemnym kącie skryje. Istny mętlik, ciemność w głowie chociaż w myślach po pas brodzisz, bezdenne głuche pustkowie za cholerę nic nie spłodzisz. Serdecznie pozdrawiam:)
wieśniak m Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 ja chodzę bez weny ta biega po kominach w wolnych zatem chwilach myślę... o dziewczynach;)) pozdrawiam- wiesiek:))
Grażyna_Kudła Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 Głodna wena- to zdrowy objaw! Ino jej tak do końca nie zagłódź, niech sobie jeszcze pochodzi :))) I wcale jej nie karm, pomstuj dalej, a my pojemy... ups! poczytamy! :))) Pozdrawiam, Elu. :)
Ela_Ale Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, jak zwykle, za rymowankę! :). Pisałam dla rozrywki! Uściski. Elka.
Ela_Ale Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No! I na zdrowie! Potwierdza się!!!! Bez weny chodzą rozbawieni i zajęci! Ja też czasem myślę sobie o... :)))))))))) Pozdrawiam Elka. Zaraz robię zupę dyniową! Zapraszam, jak będziesz blisko mojego komina!!!! Pycha!
Ela_Ale Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No! Przeczytałaś wnikliwie tekst, za co dzięki! Ten Twój tutaj, to mój ulubiony komentarz! Bardzo! Na pojedzenie zapraszam. Jak wyżej - zupa z dyni z prawdziwymi zacierkami! Wena poczeka! :))))))))))) Uściski. Elka.
Ran_Gis Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 -namawiam ale cicho.. na: co lekko łechce jesienną ziemię.. a wtedy może zniknie problem bechcą nie chcą.. (złota jesień wolne żarty podowcipkować nie można czy co..?) ..pozdrawlionko Ran
Ela_Ale Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaki problem ma zniknąć po cichu?????????? Chcesz mi zabrać najlepszy kawałek - środkowe rymy, konieczne tu??? W życiu! Cześć. Elka. :)))
Nata_Kruk Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Tytuł zachęcający, przewrotny, fajny. Współgra z treścią trochę z przekąsem i jest to zaletą wiersza, nic to, że problemy do innych lezą, z "bezproblemiem" też można pisać, tak jak tutaj ... z pomysłem. ps... dobrze, że errato nie je... dopiero by się panoszyło to to.. ;) Pozdrawiam... :)
Ela_Ale Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Natko! Bezproblemie jednak brzmi jak bezhołowie, bezpłodność... ! Miałko, nie? Ale pocieszyłaś mnie - jak panoszyć się ma, to wolę ja! :))))))))))))) Uściski. Elka.
teresa943 Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 erato nie je, nie pije ale poezją żyje i Ciebie najwyraźniej krzepi mocą więc nie narzekaj na brak potencji tylko pisz coraz dla nas więcej :))))) uściski serdeczne od "romantyczki" :) Krysia
Michał Gomułka Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Elu. Odwiedzić Cię postanowiłem. Brakuje przecinków! I nic nie zrobisz? Brakuje mi ich TU. Poza tym całość przyjemna i niektóre wersy w zestawieniu naprawdę niezłe. :-)
Ela_Ale Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego Romantyczka jest w cudzysłowie?????? Jest najprawdziwsza i najpoważniejsza! Na brak potencji nie narzekam, bo ...aha!... czy kobitki mają potencję, czy tylko panowie? Jak to jest? Jak i kobitki , to dobrze! Dla Ciebie - Was zawsze i na każde zawołanie. Z uściskami. Elka.
Ela_Ale Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michasiu kochany! A po co Ci TU przecinki?????? I, na dodatek, nic nie zrobię! To znaczy - z przecinkami! ;-) Mnie natomiast brakuje wieści o Twoim śpiewaniu, o kulisach. Napisz! Uściski. Elka.
Marek_Dziekan Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 I cóż na to biedna Erato gdyby ten tekst nie powstał? Żywić się kartoflanką lub rzucić siebie z rozpaczą w ramiona pocieszyciela Apolla. Lecz jak widać daje radę…
Ela_Ale Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W imieniu Erato - dzięki za wsparcie. A tak na marginesie - Marku! Kartoflanka to niezłe jedzonko! :)))))))))) Pozdrawiam. Elka.
Rekomendowane odpowiedzi