Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Numb - U2 (The Edge) www.youtube.com/watch?v=3gK2ATxvf6I&feature=related
Anna_Myszkin Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2011 Cieszę się, że mogę posłuchać Waszych nutek :) Podsuwam swoją, może nie taką odkrywczą, bo Harvey da się wyczuć, ale kto powiedział, że wszyscy muszą być odkrywcami? ;) Anna Calvi: www.youtube.com/watch?v=lo267BTLnZk
Agata_Lebek Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Numb - U2 (The Edge) www.youtube.com/watch?v=3gK2ATxvf6I&feature=related Cieszę się, że mogę posłuchać Waszych nutek :) Podsuwam swoją, może nie odkrywczą, bo Harvey da się wyczuć, ale kto powiedział, że wszyscy muszą być odkrywcami? ;) Anna Calvi: www.youtube.com/watch?v=lo267BTLnZk A dzwonek z telefonu można ? :)) To daję: www.youtube.com/watch?v=xfP9MFb12VI
JacekSojan Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 dla Doroty Jabłońskiej - energetyczny drink przed śniadaniem i po kolacji: www.youtube.com/watch?v=mZmsrp9vO8s&feature=related
M._Krzywak Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Też mam disco jesienne :))) www.youtube.com/watch?v=YTxqaHrXgHQ
Agata_Lebek Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))) Złap za broń - Trzeci Wymiar ;))))))) www.youtube.com/watch?v=Qug0xMfcrf0
Agata_Lebek Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Dla wytrawnych i wytrwałych ;)) www.youtube.com/watch?v=GG4ordBVbCM
Anna_Myszkin Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)) To ja wrzucam sequel tej love story: www.youtube.com/watch?v=VkKOy_OcDvo&feature=related
Agata_Lebek Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)) To ja wrzucam sequel tej love story: www.youtube.com/watch?v=VkKOy_OcDvo&feature=related Doskonała jest, uwielbiam :)) Mam jeszcze coś w archiwum: www.youtube.com/watch?v=QgsnSFFgPS8 a później www.youtube.com/watch?v=Fc-NlMjmK4g ;))
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Się wzruszeniu nie oparłam w Twoim archiwum :) Zagram teraz nowocześniej, bo to krążek Piotrka Roguckiego z minionego lata: drobne nawiązanie do Buckley'a: www.youtube.com/watch?v=e_Q0NOL8USo&feature=related i niewinny żarcik z muzycznych dokonań Myslovitz: www.youtube.com/watch?v=tFlkzhTF6SA&feature=related Miłego popołudnia :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witaj Myszkinie :) www.youtube.com/watch?v=WIF4_Sm-rgQ
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Witaj Dorotko :) Po takim Jeff'ie, to cóż ja mogę... Może kobietą się wybronię ;) Ane Brun: www.youtube.com/watch?v=QNawEPWydEI
Agata_Lebek Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Magiczne trzy: Craig Walker and Nathaniel Méchaly - The Party www.youtube.com/watch?v=CEpWDb5sRIY Archive - Absurd www.youtube.com/watch?v=qQAd9D1AtmM Craig Walker - End Title www.youtube.com/watch?v=sikbcYA1cro
Agata_Lebek Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 www.youtube.com/watch?v=RJDpkwUl0Lg
Dorota_Jabłońska Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla Jacka Sojana - równie energetyczny przed śniadaniem i koniecznie po kolacji: www.youtube.com/watch?v=nGdFHJXciAQ
JacekSojan Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 płacząca dusza jest jak drzewo w deszczu - piękne w swojej bezbronności: www.youtube.com/watch?v=k1-TrAvp_xs&feature=related - ale jak już płakać, to tylko tak - muzycznie J.S
Dorota_Jabłońska Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 niech istnieje niebo www.youtube.com/watch?v=MuZ4-cdGgQE :)
M._Krzywak Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Cudze chwalicie, a swego www.youtube.com/watch?v=_-clFZFdLQk&feature=related nie znacie :)))
Agata_Lebek Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hasiok już był parę razy ;)) To ja dalej swoim nurtem ;P www.youtube.com/watch?v=7Gupf-4wvaM
Agata_Lebek Opublikowano 29 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 www.youtube.com/watch?v=zmdOjg0w0P8 www.youtube.com/watch?v=qVZQ-Foy8ik
Rekomendowane odpowiedzi