janusz_pyzinski Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 niezmiennie mój anioł stróż rozbierał codzienność na czynniki pierwsze tego nie wolno tamto zrób nie chciałem mieć złego anioła więc w podłej knajpie wypiliśmy brudzia od wtedy robimy to samo - pijemy codziennie we dwóch
Marusia aganiok Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 szkoda, że nie ma nic o skutkach; czasem są opłakane, ale właściwie to też bym pewnie spróbowała z aniołem.Ciekawe czy wino wtedy zmienia smak??? .Pozdr. Ma.
Marlett Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 zamiast się upić z facetem z lusterka tłumaczysz, że pijany anioł na ciebie zerka taki kompan dodaje nieco otuchy wyjmując alkomat z za pazuchy
Ran_Gis Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 -pij wolniej niż lata twój Anioł Stróż.. poz Ran
wieśniak m Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 hej! Panie Anioł Stróż! Napij się ze mną i oczy zmróż zaśpiewaj ze mną sprośne piosenki zobaczysz że jestem....no może bywam- wielki :))) Pozdrawiam:)
jacekdudek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Januszu, nie poznaję kolegi, krótko, zwięźle i na temat, nie wie ten, co "anioła" nie próbował udobruchac...pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto znany Janusz rozbierał stróża, tanten się bronił, poszli na drinka, i dalej chleją razem. a przecie są baby. Ech Januszku!
Dorota_Jabłońska Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Pomysł wart rozpisania w formie np. wiersza ;) Pozdrawiam pięknościowo :)
Tali Maciej Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 urwana zapisana myśl potrafisz duuuzzzziiiooo lepiej((-: pozdr
Jan_Nepomucen Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2011 jeśli się ma takiego anioła to i balować można bez-kacowo pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie powalił, pewnie anioł podtrzymał go na duchu ;)) Niepoprawnie poprawny :)
jacek skraba Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 czasem warto i z aniołem wypić,a niech tam...
były__premier Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 o knajpie i brudziu mi sie podba, a reszta miałka jak wióry, sypka jak skrzydła anioła;P
Rekomendowane odpowiedzi